Interim Recruitment Professional Simone Burgers: “Na een training rijd ik altijd vol nieuwe energie weer naar huis"

Toen ik in augustus de overstap maakte naar Interim Recruitment bij YOBZ merkte ik het meteen: dit is echt mijn ding! Hiervoor heb ik bij een werving & selectie bureau gewerkt en daar miste ik diepgang in mijn werk. Ik heb de opleiding Marketing en Communicatie gedaan en recruitment mezelf gaandeweg eigengemaakt, maar hoe gaaf is het om als Interim Professional nog veel meer te gaan zien en te leren over dit vak? Daar had YOBZ de oplossing voor – dit avontuur wilde ik wel aangaan!

Ik ben in augustus meteen gestart met mijn eerste interim opdracht bij Renewi. Ik zat hier inhouse via Actief Werkt en maakte zo meteen alle facetten mee omdat ze middenin een tender zaten. In mijn 8 maanden bij Renewi heb ik met veel leuke mensen mogen werken en veel geleerd.
En dan is daar het moment als interimmer om verder te gaan – dat voelt even gek, maar ook dat went.

In april ben ik begonnen met mijn huidige opdracht als Corporate Recruiter – en hoe leuk, ik moet nu juist inhouse recruiters werven voor Flexpoint! Door mijn vorige opdracht weet ik natuurlijk als geen ander wat voor kandidaat daar goed bij zou passen.

Daarnaast volg ik de Academy via YOBZ. Dit is een perfect trainingsprogramma om te volgen naast de interim opdrachten. Het is erg leuk om met YOBZ collega’s nieuwe dingen te leren over recruitment, maar ook om er op deze manier achter te komen wie je nu bent en waar je voor staat. Na een trainingsdag rijd ik altijd vol nieuwe energie weer naar Brabant.

Iedereen werkt op een ander project maar we zien elkaar maandelijks, en dat is het mooie aan YOBZ: het voelt altijd als thuiskomen. De sfeer, gezelligheid maar ook de enorme kennis die we samen delen is zo veel waard!

Ik ben erg blij om onderdeel te zijn van deze mooie club recruiters!

Ben jij ook toe aan een volgende stap binnen recruitment? Neem dan contact met ons op en laten we samen dat avontuur aan gaan!

Laat een reactie achter