Interim Recruitment Professional Stella Brand over YOBZ: “Uit je comfortzone!”

“In mijn eerste opdracht heb ik magazijnmedewerkers in bulk geworven, nu ben ik Key Account Managers aan het sourcen”. Stella Brand vertelt over groei en hoe de YOBZ Academy aansluit op haar zoektocht om de beste versie van zichzelf te worden.

“In mijn zoektocht naar een nieuwe baan vond ik het erg belangrijk een werkgever te zoeken die aandacht besteedt aan ontwikkeling. Dit wilde ik graag op inhoudelijk vlak, door meer van het recruitment vak te leren, maar ook op persoonlijk vlak. En dat heb ik gevonden bij YOBZ!

Door als interim recruiter te werken kijk je in korte tijd bij verschillende organisaties binnen. Deze organisaties hebben verschillende bedrijfsculturen en medewerkers en zo kom je telkens in andere teams terecht. Telkens weer de mogelijkheid om van anderen te leren dus! Daarnaast kom je ook met diverse aspecten van recruitment in aanraking. Zo heb ik in mijn eerste opdracht magazijnmedewerkers in bulk geworven en nu ben ik Key Account Managers aan het sourcen. En dit allemaal binnen mijn eerste jaar bij YOBZ, iets wat niet was gelukt als ik niet op interim basis zou werken.

Naast de opdrachten leer ik ook veel door het volgen van de Academy. Dit trainingsprogramma zorgt ervoor dat ik inhoudelijk meer leer over recruitment, maar ook over mijzelf. In deze trainingen ontdek je waar je goed in bent en ook welke vaardigheden je verder kan ontwikkelen. Door uit je comfortzone te stappen ontwikkel je je skills, waardoor je alleen maar beter kan worden in je werk én als persoon. Iets wat voor mij goed aansluit op mijn zoektocht om de beste versie van mijzelf te worden. Spannend? Dat zeker. Is het het waard? Absoluut! Gelukkig stap je niet alleen zelf uit je comfortzone maar doe je dit samen met zo’n acht collega’s met wie je samen de Academy doorloopt.

Naast de collega’s van de Academy zijn er nog een boel andere YOBZ’ers waarmee je van gedachten kan wisselen of sparren over situaties waar je tegen aan loopt en die met nieuwe inzichten kunnen komen. Buiten het delen van recruitment ervaringen delen we ook graag andere leuke dingen met elkaar. Zo zien we elkaar welke maand op de Monthly (met eten!), gaan we binnenkort een weekendje weg en vieren we eind deze maand allemaal tegelijkertijd onze verjaardag (so beware, Porterhouse in Huizen!)

Lijkt het jou gaaf om samen met ons te groeien? Word dan mijn nieuwe collega! Of wil je je eigen collega’s nog niet loslaten maar klinken de recruitmenttrainingen wel heel goed? De Academy is ook open voor niet-YOBZ’ers!

Wil je meer weten? Twijfel niet en bel mij op 06 29 46 16 45, want je leest het al: ik ben fan ;)”

Laat een reactie achter