Home » Ervaren Corporate Recruiter – Noord-Holland

Ervaren Corporate Recruiter – Noord-Holland

Introductie

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige aannamebeleid van de Nederlandse tak van een van de grootste juridische dienstverleners op internationaal niveau. Je houdt je bezig met recruitment van ervaren professionals, denkt mee over innovatie binnen het algehele recruitmentproces en bent verantwoordelijk voor verschillende (internationale) recruitmentprojecten binnen een ambitieuze, veeleisende omgeving. Klinkt goed? Dan ben jij de ervaren Corporate Recruiter die onze opdrachtgever zoekt!

Organisatie

Deze internationale, op innovatie gefocuste organisatie is op korte tijd snel gegroeid en wil dit doorzetten. Binnen deze rol werk je samen met de Graduate Recruiter, de Corporate Recruiter en het Nederlandse HR team. Ook onderhoud je contact met interne klanten en externe partners.

Functie

In het kort zorg je ervoor dat de algehele wervingsdoelstellingen van de Nederlandse tak van de organisatie worden behaald. Je bent verantwoordelijk voor het aannamebeleid, ontwikkelt een jaarplan en draagt zorg voor het behalen van de wervingstargets. Zelf houd je je bezig met het aantrekken en binden van de ervaren juridische professionals en met rollen binnen Support, waarbij je sollicitatiegesprekken voert, assessments interpreteert en uiteindelijk de interne klant adviseert op basis van je bevindingen. Ook werk je samen met partners aan het opstellen van wervingsplannen, het halen van wervingstargets en de selectie van de juiste kandidaten. Je zorgt ervoor dat deze organisatie kandidaten aantrekt, bent verantwoordelijke voor uiteenlopende (internationale) recruitmentprojecten en denkt mee over innovatie binnen het algehele recruitmentproces.

Functie eisen

  • Je hebt WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Recruiter. Als je ervaring hebt met recruitment binnen de zakelijke dienstverlening is dat een sterke pre;
  • Je bent eerder verantwoordelijk geweest voor het hele recruitmentproces, van begin tot eind;
  • Je bent ambitieus, innovatief, creatief en communicatief sterk;
  • Je bent een stevige businesspartner.

Aanbod

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een persoonlijk ontwikkelprogramma.

Inlichtingen

Wil je solliciteren of zou je graag meer willen horen over deze functie? Neem dan contact op met Thom Bijsterbosch via 06 30944995 of thombijsterbosch@yobz.nl, of klik op “Solliciteren”!

Solliciteren

Solliciteren