Home » Ervaren Recruitment Professional

Ervaren Recruitment Professional

Als medior of senior recruiter je kennis en ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers inzetten? Bij YOBZ hebben we nu plek voor een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als Interim Professional werken betekent dat je niet op je vingers gekeken wordt, of dat een manager jou vertelt wat je moet doen. Opdrachtgevers schakelen ons in voor expertise en om verandering in gang te zetten. Je hebt vrijheid om jouw visie op goede recruitment te laten werken binnen de organisatie. 

 

Je hebt veel afwisseling: van een opdracht van 3 maanden vanwege een zwangerschapsverlof in de zorg naar 10 maanden in de automotive om een recruitmentstrategie op te zetten en een ATS te selecteren. Die afwisseling en verantwoordelijkheid vinden wij het mooiste van dit werk.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van zo’n 35 recruiters en recruitmentmarketeers en werken op de meest uiteenlopende opdrachten. Sourcing bij DHL, operationele recruitment in het Amphia Ziekenhuis, een careersite voor Enexis of een amc-strategie voor de Belastingdienst. En nog veel meer. 

Als je bij ons komt werken zoeken we een opdracht die bij jouw ambitie en kennis past. Tijdens elke opdracht help je niet alleen de opdrachtgever vooruit, maar ook jezelf: je doet nieuwe kennis op, vergroot je netwerk, en hebt binnen no time een dijk van een cv.

Groeipad

Group 7

Wie ben jij?

Een ervaren recruiter. Als Interim Professional kom je vanuit jouw kennis en ervaring dingen in gang zetten bij opdrachtgevers, dus 3 jaar ervaring is het minimum. Verder heb je HBO werk- en denkniveau en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar.

 

Heb je ervaring met profielen binnen IT, Overheid of Zorg? Dan is dat een extra pré voor ons en onze opdrachtgevers. 

 

Wat vooral belangrijk is: je hebt geen manager nodig die jou vertelt hoe je iets moet doen. Je maakt je snel thuis in een organisatie, weet wie de stakeholders zijn, verbindt en ziet kansen. Zo til je recruitment, en de organisatie, naar een hoger plan.

Pluspunten

Werken als Interim Professional, maar met zekerheid: ook als er even geen opdracht beschikbaar is krijg je gewoon salaris. We investeren ook veel in training en ontwikkeling: via onze YOBZ-academy, externe coaching, intervisie en carrière-buddy’s, en met onze Y-buddy’s. Op een opdracht ben je niet alleen: stel een vraag in de appgroep en binnen 5 minuten kan je weer een nieuwe expertise op je LinkedIn zetten. Verder mag je rekenen op:

  • Uitstekend salaris
  • Een bonusregeling
  • Leaseauto en laptop
  • Telefoonvergoeding
  • 25 vakantiedagen en een extra dag om vrijwilligerswerk te doen
  • Een ruime bijdrage in je pensioenregeling
  • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, bbq-en. 

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar als je solliciteert zorgen we ook dat je in contact komt met een aantal van onze collega’s. Zodat je kan horen hoe het écht is om als Interim Professional bij ons te werken.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken wij een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen