Home » Recruitment professional

Recruitment professional

Klaar om het maximale uit jezelf te halen? Bij YOBZ hebben we altijd een plek vrij voor enthousiaste collega’s! Als interim recruiter kun jij veel ervaring op doen verschillende opdrachtgevers. Én je neemt deel aan de YOBZ Academy. Het recruitment vak kent daarna geen geheimen meer voor jou.

Wat ga je doen?

Als interim recruiter ga jij bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. De inhoud verschilt per opdracht: van full cycle operationeel recruitment tot ATS implementatie. Op zo’n opdracht help je niet alleen de opdrachtgever vooruit, maar ook jezelf. Je doet nieuwe kennis op, vergroot je netwerk, en hebt binnen no time een dijk van een cv. Klinkt uitdagend? Dat is ook. Maar we gaan je helpen. De praktijk blijft de basis, maar je neemt ook deel aan onze YOBZ Academy. In een halfjaar leren we je, tijdens je opdrachten, alle ins en outs van het recruitment vak.

 

Benieuwd naar alle trainingen die je gaat volgen? Lees hier alles over onze YOBZ Academy.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van zo’n 35 recruiters en recruitmentmarketeers en werken op de meest uiteenlopende opdrachten. Sourcing bij DHL, operationele recruitment in het Amphia Ziekenhuis, een careersite voor Enexis of een amc-strategie voor de Belastingdienst. En nog veel meer. Samen willen we recruitment als vak op de kaart zetten.

Wij kijken naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en blijven ontwikkelen. Echte vakidioten dus. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. We nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf wat minder.

Groeipad

Group 7

Wie ben jij?

Een beginnende recruiter, die weg is van zijn vak. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen recruitment. De rest kun je bij ons opdoen. Wat vooral belangrijk is: je bent nieuwsgierig en stelt de juiste vragen. En je bent bedrijfssensitief – want als interim recruiter werken vereist nu eenmaal een bepaalde aanpak. Verder:

 • heb je het liefst een HBO diploma, óf je kan ons goed uitleggen waarom jij die niet nodig hebt
 • sta je open voor verschillende sectoren om recruitmentervaring in op te doen.

Pluspunten

 • Werken bij YOBZ betekent opgeleid worden en zekerheid hebben. Ook als er even geen opdracht beschikbaar is, krijg je gewoon salaris. Naast inhoudelijke trainingen binnen het recruitmentvakgebied, word jij ook persoonlijk begeleid d.m.v. externe coaching, intervisie en carrière-buddy’s. En onthoud: op een opdracht ben je nooit alleen. Stel een vraag in onze appgroep en binnen 5 minuten kan je weer een nieuwe expertise op je LinkedIn zetten. Verder mag je rekenen op:
  • Uitstekend salaris, 8% vakantiegeld en een bonusregeling;
  • Leaseauto (of NS Business Card), laptop van de zaak en telefoonvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • Pensioenbijdrage;
  • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, bbq-en.

  Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar als je solliciteert zorgen we ook dat je in contact komt met een aantal van onze collega’s. Zodat je kan horen hoe het écht is om als interim recruiter bij ons te werken.

  Hopelijk zien we elkaar snel!

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken wij een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen