Interim Recruitment Professionals

Is er tijdelijke versterking van het recruitmentteam nodig, sta je voor een strategische opgave of moet een collega tijdelijk vervangen worden? Met ons team van medior en senior recruitment professionals hebben wij altijd de juiste collega aan boord. Wat kunnen we voor je doen?

Onze aanpak

Altijd de juiste interim recruiter

Maatwerk

Samen bepalen hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen. Welke expertise is er nodig, en hoe kan het team het beste aangevuld worden? We leggen een selectie van collega’s aan je voor en zorgen dat jullie met elkaar kennismaken. Zo maken we de perfecte match om de organisatie verder te helpen.

Expertise

Wij hebben de grootste selectie van ervaren recruiters aan boord. Interim professionals die er hun vak van hebben gemaakt om hulpvragen van verschillende organisaties aan te pakken en op te lossen. Voor elk vraagstuk de interim recruiter met de kennis en ervaring die bij jou past.

Verbinding

Alle interim recruiters zijn bij ons in dienst. Dat zorgt voor kennis en zekerheid. Wij blijven onze collega’s tijdens hun opdracht ondersteunen. Elke collega volgt onze [YOBZ-academy] en wordt gecoacht. En je krijgt een team recruiters voor de prijs van 1: als collega’s kunnen wij altijd terugvallen op elkaars kennis en ervaring als we een vraag hebben.

Ontmoet onze collega’s bij jou in de buurt