Jouw recruitmentpartner in de

Informatie

Technologie (IT)

Het is niet breaking news dat personeel in de IT schaars is. Dat IT’ers LinkedIn verlaten om van de onophoudelijke stroom berichtjes van recruiters verlost te zijn. Dat de skills van kandidaten te vaak niet matchen met de vraag. En dat de kosten van W&S-bureau’s de pan uit rijzen. Op deze pagina vertellen onze interim recruitment professionals vanuit hun kennis en ervaring in de IT wat wij als oplossingen op korte- en lange termijn zien.

Whitepaper: Succesvolle IT-werving
Werving van IT-ers is werven in een razendsnel veranderende markt. Een markt die ook nog eens te maken heeft met enorme krapte. Wij geven graag een aantal adviezen!

Onze diensten


Talent sourcing

Actief in contact met
potentiële kandidaten


Full cycle recruitment

Van het eerste contact
t/m het aanbod


Recruitmentstrategie

Bepaal de meest
effectieve aanpak


Recruitmentmarketing

De juiste middelen
om je doelgroep te bereiken

“Als je in deze markt IT-professionals wilt aantrekken zul je breder moeten zoeken dan puur en alleen via LinkedIn”.

Ter vervanging van zwangerschapsverlof heeft onze Interim Recruitment Professional Dennis Van Straaten een detacheerder binnen de IT ondersteund met sourcing.

 “Ik heb de andere recruiter meerdere manieren van searchen laten zien. Zo hebben we veel geschikte kandidaten gevonden.”

Testimonial

YOBZ heeft binnen een week een Interim Recruiter geplaatst. Het was een perfecte match. Veel werkervaring in IT, bekend met de profielen en goede schriftelijke vaardigheden. Aan onze verwachting is zeker voldaan. Een hoge mate van zelfstandigheid en veel expertise. Ik kijk terug op een prettige, succesvolle samenwerking.

Maaike Thijssen - Director Talent Acquisition BAM

Testimonial

YOBZ heeft versterking gebracht binnen ons IT Campus Recruitment team. Wij stonden zowel intern als extern voor een vernieuwingsuitdaging. Het professionele advies en de prettige omgang hebben tot een sterke verbetering op beide vlakken geleid. YOBZ en heeft bijgedragen aan de vernieuwing zoals wij die voor ogen hadden en op verschillende punten verrassende nieuwe inzichten gegeven. YOBZ heeft goed werk geleverd.”
Carlo Simmers - Lead Join IT Squads Rabobank

Testimonial

Doordat er snel kon worden geschakeld was de zwangerschapsverlof vervanging op tijd geregeld en daardoor was ons recruitment team snel weer op volle kracht. YOBZ maakte zich snel eigen in onze organisatie. YOBZ kan de vraag snel vertalen naar de juiste match, dat werkt ontzettend prettig!

Jessy Ninkeula - HR Manager Call2

Onze trots

WIJ ZIJN YOBZ

Breed inzetbaar

Wij nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen, van de start van een opdracht tot de laatste minuut. Dat betekent dat we een interim recruiter plaatsen, maar ook blijven ondersteunen met de kennis van alle YOBZ-collega’s. Dat wij niet één recruitmentmarketing dienst leveren, maar recruitmentmarketing als geheel aanpakken. En dat we met het recruitmentbudget van onze opdrachtgevers omgaan alsof het onze eigen portemonnee is. Wij voeren niet overal hetzelfde kunstje uit, maar gaan voor maatwerk.

Samen jouw uitdaging bespreken? Ik ga graag met je in gesprek!

Ellen Cornegoor Fotografie - YOBZ

Ansfrie de Jong

Onze opdrachtgevers binnen de IT

Sound of data
Rabobank
Hot ITem
Call2
Belastingdienst
BAM
Cap gemini
Avanade