Jouw recruitmentpartner in het

Onderwijs

  • Vergrijzing en weinig nieuwe instroom
  • Hoge werkdruk zorgt voor hoge uitstroom
  • Groot gedeelte van doelgroep werkt parttime
  • Zij-instromers worden weinig gefaciliteerd
  • Veel concurrentie van uitzendbureaus bij het vinden van nieuwe leraren
  • Weinig focus en tijd voor een recruitmentstrategie
  • Geen onderscheidend employer brand

Herkenbaar? Wij kunnen jullie hier voor zowel de korte als lange termijn bij helpen.

Werven in onderwijs

Whitepaper - Werven in het onderwijs: het vinden van leerkrachten is moeilijker dan ooit!

Het invullen van vacatures in het onderwijs lijkt steeds lastiger te
worden. Dat zal voorlopig nog niet veranderen. Wij helpen je graag op weg met een aantal tips en adviezen!

Onze diensten

Talent sourcing

Actief in contact met
potentiële kandidaten

Full cycle recruitment

Van het eerste contact
t/m het aanbod

Recruitmentstrategie

Bepaal de meest
effectieve aanpak

Recruitmentmarketing

De juiste middelen
om je doelgroep te bereiken

Onze trots

Case: gymdocenten voor 3SSport

“Lesgeven is voor leerkrachten vaak een roeping. Het gaat hem of haar dan ook niet om het vinden van een bepaalde werkplek, maar om het lesgeven an sich.”

Onze collega Wendy heeft recruitment ingericht voor 3SSport en hen met social media op de kaart gezet om nieuw talent aan te trekken! Benieuwd hoe?

Testimonial

"Bij toeval en op basis van nieuwsgierigheid in contact gekomen met YOBZ. We waren bij 3SSport benieuwd hoe interim recruitment zou werken en hebben een bericht gestuurd. 

Nog direct dezelfde dag terug gebeld voor een geheel vrijblijvend gesprek met een manager. 3SSport is een jong en snelgroeiend bedrijf en kritisch naar de kosten kijken is van belang. 

Tot onze verbazing was dit geen probleem! We kregen een scherp aanbod en een zeer goede recruiter. Veel ervaring in het werkveld, wist de juiste gymdocenten te werven en dacht ook mee met de bedrijfsvoering. Dat was voor ons belangrijk vanwege de specifieke markt waarin 3SSport werkzaam is. Ze maakte deel uit van het bedrijf en heeft haar ervaring en kennis gebruikt om het bedrijf op recruitment- en algemeen gebied professioneler te maken! 

Absolute aanrader!

Tim Stoevelaar, eigenaar 3SSport 
Smile

Sollicitatietraining

Wij zijn er niet alleen voor werkgevers: ook sollicitanten willen we graag helpen. Met onze tips en tricks ben je als scholier, student of starter goed voorbereid en kun je vol zelfvertrouwen gaan solliciteren!  Als je de training voor een andere doelgroep in wil zetten bespreken we graag de mogelijkheden.

We kunnen de training op verschillende manieren inrichten. Om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw vraag maken we een training op maat.

De training duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kan zowel online als ‘live’ gegeven worden. Uiteraard is het interactief! We willen namelijk dat jij als sollicitant kunt oefenen en we geven je handvatten mee voor een echt sollicitatiegesprek.

Wil je meer informatie over onze training of zou je graag een training bij ons willen boeken? Neem dan contact op met YOBZ!

WIJ ZIJN YOBZ

Breed inzetbaar

Bij YOBZ nemen wij verantwoordelijkheid voor wat wij doen, van de start van een opdracht tot de laatste minuut. Dat betekent dat als wij een interim recruiter plaatsen, wij daar niet ophouden maar blijven ondersteunen met de kennis van 30 YOBZsters. Dat wij niet één recruitment marketing dienst leveren, maar recruitment marketing als geheel aanpakken. En dat wij met het recruitment budget van onze opdrachtgevers omgaan alsof het onze eigen portemonnee is. Wij voeren niet overal hetzelfde kunstje uit, maar gaan voor maatwerk.

Samen jouw uitdaging bespreken? Ik ga graag met je in gesprek!

marnix

Marnix Wesselink

Onze opdrachtgevers

BAM
Enexis
3ssport
Deloitte
rabobank-logo-png
Belastingdienst
ETZ