Eén partner voor al je recruitment vraagstukken

Bij YOBZ helpen we organisaties succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dat kan betekenen dat we hen aan passende recruitment professionals helpen, dat we ondersteunen met een recruitment (marketing) strategie op maat, of dat we ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruitment professionals.

Waarmee mogen we je helpen?

Onze services

Recruitment vraagt om professionals die weten wat ze doen

Vind een recruiter

YOBZ heeft de grootste database van recruitment professionals in huis. We helpen je aan een recruiter, of het nu om een vaste nieuwe collega of tijdelijke ondersteuning gaat. Onze eigen interim recruiters hebben er hun beroep van hebben gemaakt om steeds opnieuw met de hulpvraag van een andere organisatie aan de slag te gaan. Gedurende de opdracht blijven wij ze ondersteunen en velen volgen onze recruitment opleiding. Ook kunnen ze met vragen altijd op elkaar terugvallen: op de expertise van meer dan 40 recruiters.

Recruitment marketing: geborgd

Wil je bij jullie doelgroep(en) in beeld komen en online nieuw talent aantrekken? Onze Recruitment Marketing Specialisten staan voor je klaar. Ze bepalen een langetermijnstrategie voor jullie employer brand, bedenken hoe jullie snel bepaalde vacatures kunnen invullen, maken candidate personas of zorgen voor een volledig nieuwe werken-bij-site – om een aantal voorbeelden te geven. In plaats van een beperkt aantal diensten te leveren zorgt YOBZ ervoor dat recruitment marketing als geheel binnen jullie organisatie geborgd is.

Recruitment opleiding

In een wereld waar de juiste kandidaten schaars zijn maken vaardigheden op het gebied van zaken als sourcen, interviewtechniek en employer branding het verschil. Na de successen die onze eigen recruitment professionals met behulp van de YOBZ Academy hebben behaald, is onze opleiding nu toegankelijk voor alle recruiters. Geef recruitment binnen jullie organisatie een boost door recruiters de kans te geven het maximale uit zichzelf te halen.

Wij staan voor wat we doen

Bij YOBZ nemen we verantwoordelijkheid voor wat we doen, van de start van een opdracht tot de laatste minuut. Dat betekent dat als we een interim recruiter plaatsen, we daar niet ophouden maar blijven ondersteunen met kennis en kunde. Dat we niet één recruitment marketing dienst leveren, maar recruitment marketing als geheel borgen binnen een organisatie. En dat we met het recruitment budget van onze opdrachtgevers omgaan alsof het onze eigen portemonnee is. We voeren niet overal hetzelfde kunstje uit, maar gaan voor maatwerk.

Ontmoet onze collega’s bij jou in de buurt