Opleiding recruiter: YOBZ ACADEMY

Ontwikkelen. Nooit stilstaan.

Of je nu bij YOBZ werkt of niet: met onze Academy maak je een krachtige start als beginnend recruiter, of ontwikkel je je vaardigheden als ervaren professional!

Als interim recruiter bij YOBZ kun je deze recruitment opleiding volgen naast jouw fulltime opdrachten bij verschillende organisaties, waardoor je alles wat je leert direct kunt toepassen in de praktijk. Maar ook andere organisaties kunnen hun recruitment een boost geven met onze recruitment trainingen.

Waarom de YOBZ Academy?

Recruitment is een vak!

Dat is waar wij voor staan. Daarom is de praktijk de basis voor het inrichten van onze trainingen. We reiken gerichte nieuwe kennis aan en borduren verder op de ervaring die je al in al in huis hebt, waarbij de trainingen worden aangepast aan jouw vragen en die van de andere deelnemers. Je leert alles over zaken als LinkedIn, sourcen, cv’s screenen, interviewen, vacatureteksten, vacature analyse, ethiek en dilemma’s. Ook zijn masterclasses employer branding, video content voor recruitment en creatief schrijven onderdeel van de Academy.

Recruiter worden bij YOBZ

Als interim recruiter bij YOBZ krijg je de mogelijkheid om bij veel verschillende bedrijven binnen te kijken, waardoor je je breed ontwikkelt en continu blijft leren! Hierin word je ondersteund door onze Recruitment Managers, maar ook je collega’s, die natuurlijk allemaal bij verschillende organisaties zitten, denken graag met je mee! Zo combineer je de inhoudelijke afwisseling van het zzp’er zijn met de zekerheid van een fulltime dienstverband. Lees meer over werken bij YOBZ op onze Professionals pagina!

Ook voor recruiters bij andere organisaties!

In een wereld waar de juiste kandidaten schaars zijn maken vaardigheden op het gebied van zaken als sourcen, interviewtechniek en employer branding het verschil. Na de successen die onze eigen recruitment professionals met behulp van de YOBZ Academy hebben behaald, is onze opleiding nu toegankelijk voor alle recruiters. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Neem dan contact met ons op!

Upcoming Events

Personal branding, pitchen en netwerken

16 september, 2019 - Bussum

YOBZ Academy klas 5: training 1
Lees meer

LinkedIn & Sourcen

23 september, 2019 - Bussum

YOBZ Academy klas 5: training 2
Lees meer

Sourcen 2.0

01 oktober, 2019 - Bussum

YOBZ Academy klas 5: training 3
Lees meer

Omdat je het samen beter weet.