Academy

Voor recruiters: YOBZ ACADEMY

Vooruitgang: ontwikkel jezelf

Een lastige arbeidsmarkt, recruitment tech die zich razendsnel ontwikkelt, en communicatie en marketing dat een steeds groter onderdeel wordt van je werk als recruiter.

Onze academy leert je alles wat je nodig hebt om als recruiter succesvol aan de slag te gaan en up-to-date te blijven. Dat kan gaan over sourcen, interviewtechnieken of employer branding: wij brengen jou als recruiter naar een hoger niveau.

Wil jij als Interim Recruiter aan de slag en de Academy volgen? Lees dan hier de vacature of solliciteer direct!

Solliciteren

Ons aanbod

Veel trainingen

- Vacature intake & wervingsadvies
- Optimaliseren van vacatureteksten & creatief schrijven
- Searchen
- Telefonisch screenen & competentiegericht interviewen
- Bouwen en onderhouden van een talentpool
- Introductie tot recruitment marketing

Recruitment is een vak!

Daar geloven we in en dat is de boodschap die we onze opdrachtgever meegeven. Daarom leiden we je in onze academy op om een nóg betere recruiter te worden. We breiden de kennis die je al hebt uit, en de trainingen worden aangepast aan de vragen die jij hebt. Rondom de training kan je sparen met collega’s waardoor jullie veel van elkaar leren.

Breed inzetbaar

“Door de academy ben ik breed inzetbaar ben op alle vlakken van recruitment. Ik ben een zelfverzekerde gesprekspartner tijdens vacature-intakes, maar kan ook meedenken over marketinguitingen gericht op het werven van nieuw personeel. De kennis die ik nu heb kan ik in iedere opdracht toepassen, want de inhoud van de trainingen is pragmatisch. Ook het delen van ervaringen met andere recruiters zorgt ervoor dat je met een steeds bredere en open blik naar recruitment gaat kijken.” – Anne Maria de Vries

Omdat je het samen beter weet.