Het verhaal van YOBZ

Het is 2016. Marc Eijkens en Sander van der Valk verbazen zich keer op keer over de enorme potentie die bedrijven laten liggen met recruitment. Over hoeveel organisaties het “er even bij doen”. Na een gezamenlijk totaal van 28 jaar in het recruitmentvak besluiten ze dat het hoog tijd is voor een andere aanpak. Vanaf dat moment hebben ze een missie: recruitment als vak op de kaart zetten.

Ze huren een zolderkamer en gaan aan de slag.

Wij zijn YOBZ

Al snel ontmoetten Marc en Sander meer mensen die zich in die visie konden vinden. Inmiddels is het 2019 en zijn we bij YOBZ met meer dan 40 recruitment professionals, ondersteund door een team van 8 collega’s. Samen zetten wij ons in om dit doel te verwezenlijken. Dat doen we door continu te blijven ontwikkelen, onze kennis met elkaar te delen en te werken met mensen die oprecht gek zijn op hun vak. Want je wordt pas écht goed in wat je doet als je er plezier aan beleeft.

Dit is ook YOBZ

#YOBZhelpt

Het zit in onze natuur om te helpen. Daarom krijgen onze interim recruitment professionals ieder jaar een dag om vrijwilligerswerk te doen, waarbij ze een maatschappelijke bijdrage leveren. Het doel? Dat kiest iedereen zelf.

Prijzenkast

Inmiddels hebben we niet alleen de grootste database van recruitment professionals in huis, maar staan we ook bekend als de organisatie met de meeste vacatures voor recruitmentprofessionals. Zijn we stiekem best een beetje trots op. Kunnen we je ergens mee helpen?

Werken bij YOBZ

Ben jij ook gek op je vak en wil je elke dag weer beter worden in wat je doet? Houd je van afwisseling en denk je liever in kansen? Lees hier alles over werken bij YOBZ

Ons team