Het verhaal van YOBZ

Onze missie: recruitment als vak op de kaart zetten.

Wij helpen opdrachtgevers met recruitment, recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Door onze interim professionals tijdelijk bij de opdrachtgever te plaatsen helpen we de organisatie vooruit: door tijdelijke vervanging, maar ook door nieuwe strategieën te ontwikkelen en implementeren.

Wij zijn YOBZ

Inmiddels zijn we met zo’n 40 interim professionals. Uit alle hoeken van het land en met verschillende achtergronden. Maar allemaal met een kloppend hart voor recruitment. Door continu te ontwikkelen, kennis te delen en elkaar te coachen zorgen we voor tevreden opdrachtgevers en blije collega’s. Zo maken we elkaar elke dag een stukje beter.

Dit is ook YOBZ

YOBZhelpt

We zijn niet alleen op de wereld. We helpen opdrachtgevers, maar ook onze omgeving. Elke collega heeft een vrije dag per jaar om te besteden aan vrijwilligerswerk met een maatschappelijke bijdrage naar keuze.

Partnership

“We inspire and improve recruitment” is de missie van [Recruiters United], het grootste onafhankelijke recruitment platform in Nederland. Dat is precies waar YOBZ voor staat: daarom zijn we partner van dit belangrijke platform.

Kennis delen

Met al die interim professionals onder één dak kunnen we je veel vertellen over trends, best practices en praktische tips. Dat doen we dan ook: we delen onze kennis in whitepapers, branchepagina’s, blogs en casestudies op deze site.

Ons team