Het verhaal van YOBZ

Het is 2016. Marc Eijkens en Sander van der Valk verbazen zich keer op keer over de enorme potentie die bedrijven laten liggen met recruitment. Over hoeveel organisaties het “er even bij doen”. Na een gezamenlijk totaal van 28 jaar in het recruitmentvak besluiten ze dat het hoog tijd is voor een andere aanpak. Vanaf dat moment hebben ze een missie: recruitment als vak op de kaart zetten.

Ze huren een zolderkamer en gaan aan de slag.

Wij zijn YOBZ

Al snel ontmoetten Marc en Sander meer mensen die zich in die visie konden vinden. Inmiddels is het 2021 en zijn wij bij YOBZ met meer dan 30 recruitment professionals, ondersteund door een team van vier collega’s. Samen zetten wij ons in om dit doel te verwezenlijken. Dat doen wij door continu te blijven ontwikkelen, onze kennis met elkaar te delen en te werken met mensen die oprecht gek zijn op hun vak. Want je wordt pas écht goed in wat je doet als je er plezier aan beleeft.

Dit is ook YOBZ

#YOBZhelpt

Het zit in onze natuur om te helpen. Daarom krijgen onze interim professionals ieder jaar een dag om vrijwilligerswerk te doen, waarbij ze een maatschappelijke bijdrage leveren. Het doel kiest iedereen zelf.

Partnership

“We inspire and improve recruitment” is de missie van Recruiters United, het grootste onafhankelijke recruitment platform in Nederland. Daar sluiten wij ons natuurlijk graag bij aan! In januari 2020 zijn we daarom partner geworden.

Kennisdelen

Wij kunnen je niet vertellen wat de toekomst gaat brengen. Wat wij wel kunnen doen is onze kennis met je delen, en dat doen wij in deze tijd dan ook graag. Meer informatie vind je hier!

Ons team