Waar zullen we beginnen?

Welkom bij YOBZ. Een club enthousiaste recruitment professionals uit alle hoeken en gaten van de recruitmentwereld: van sourcing tot en met recruitmentmarketeers.

Als interim professionals zijn we bij YOBZ in dienst. Dat betekent professioneel jobhoppen, maar met zekerheid. Kortom, even geen opdracht = toch wel gewoon salaris. En zo’n 40 collega’s om op terug te vallen als je een vraag, onzekerheid of gewoon een slecht humeur hebt.

Wil je graag onder een manager werken die je vertelt wat je moet doen? Dan is dit werk niets voor jou. Als interim professional zorg jij voor de koers in jouw project.

Niet genoeg? Dan vertellen we je verder op deze pagina graag alles over de arbeidsvoorwaarden, onze academy, coachingstrajecten en borrels. Maar let op: als je onze collega wordt wil je misschien nooit meer weg.

 

Teamfoto

All work, all play.

DAT YOBZ GEVOEL

We proberen het te omschrijven

Afwisseling

Je verveelt je niet gauw. Eerst doe je een strategische opdracht van 8 maanden bij de Belastingdienst, daarna vervang je tijdelijk een operationele recruiter bij een ziekenhuis. En ga zo maar door. Bij elke opdracht neem je iets mee: kennis, ervaring, een netwerk. Ondertussen help je opdrachtgevers vooruit en breng je nieuwe inzichten.

Vooruitgang

Een goed gevuld cv is mooi, maar er is meer. We halen graag zoveel mogelijk uit onszelf en elkaar. Vakskills onderhouden we met onze eigen academy. Je hart luchten kan bij je collega, of bij je Y-buddy die altijd beschikbaar is. En met een kleine groep collega’s volg je  regelmatig een extern PEP (Personal Efficiency Program). Wij zijn de Yin voor jouw Yang.

Verbinding

We werken allemaal op een andere opdracht, en toch zijn we een een hechte groep. Met een maandelijkse pizza-avond (nu ook, via Teams), één verjaardagsfeest voor iedereen, een jaarlijks weekendje weg. Maar eigenlijk nog belangrijker: we staan altijd klaar voor elkaar. Met vakinhoudelijke kennis, of gewoon. Zomaar. Dat is werken bij YOBZ.

Typisch YOBZ.

En de harde feiten

Als recruitment professional weet je dat sfeer en cultuur enorm belangrijk zijn. Maar het is ook fijn als je de hypotheek kan betalen en zo af en toe een vrije dag kan nemen. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Natuurlijk een heel goed salaris
  • Maandelijkse bonus tijdens je opdracht
  • Een leaseauto die je privé mag gebruiken
  • Telefoonvergoeding en een laptop
  • 25 vakantiedagen
  • Één dag per jaar om vrijwilligerswerk te doen
  • Pensioenregeling met een ruime bijdrage van ons
Group 8

Ben je jarig in mei? Wij ook!

En je hoeft geen taart te kopen. Omdat we elkaar niet elke dag zien, vieren we in mei onze verjaardag met z’n allen. Met eten, drinken en gezelligheid. Ps: je hoeft geen zwemkleding mee te nemen.

ing
Belastingdienst
dhl
Deloitte
ns-retail
BAM
ETZ