Word professioneel jobhopper!

Nee echt. Als Recruiter bij YOBZ kun je het ene moment werkzaam zijn als Recruitment Coördinator bij een grote mediaonderneming, om 7 maanden later aan de slag te gaan met de nieuwe recruitmentstrategie van een zorginstelling. Of ben je Recruitment Marketing Specialist? Dan kun je jouw expertise inzetten bij een fieldmarketingbureau én de Rijksoverheid, tegelijkertijd. Of je gaat full-focus aan de slag met de recruitment marketingstrategie van de grootste auto-importeur van Nederland. Kan ook.

Waar ligt jouw ambitie?

YOBZ juni 2019-3

All work, all play.

HET YOBZ GEVOEL

What’s in it for you?

Afwisseling

Vastroesten gaat je bij ons niet lukken. Om de 2 tot 8 maanden begin je aan een nieuwe opdracht, bij jou in de buurt. Dat vraagt om een avontuurlijke instelling, maar biedt je ook een hoop kansen! Trouwens: we bieden je gewoon een dienstverband aan. Geen projectcontracten dus. Zo geniet je van de afwisseling die het werken als zzp’er ook biedt, maar dan met de zekerheid van het werken in dienstverband. Wel zo rustig, toch?

Ontwikkeling

Wij stellen met jou je eigen ambitieplan op. Dankzij de afwisselende opdrachten, de ondersteuning van je Y-buddy, de hulp van je collega’s en onze trainingen ontwikkel jij je razendsnel. Wil je een krachtige start maken als Recruiter? Dan is er voor jou de Recruitment opleiding (onderdeel van de YOBZ Academy), waar je alle vaardigheden leert om de juiste match te kunnen maken. Heb je al meer ervaring binnen recruitment, of ligt jouw focus op recruitment marketing? Dan zijn er de Experience Days, waar we graag dieper ingaan op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Samen

De typische YOBZer bestaat niet. YOBZ is in een korte tijd enorm snel gegroeid en wij geloven dat we door mensen met verschillende persoonlijkheden, expertises en vaardigheden bij elkaar te brengen, we meer kunnen bereiken. Maar toch lijken we ook een beetje op elkaar. Wij kijken bijvoorbeeld liever naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en willen continu blijven ontwikkelen. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. En we nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf niet zo.

Typisch YOBZ.

Thuiskomen

Normaal gesproken is het op de eerste woensdagavond van de maand tijd voor de Monthly – dit is hét moment om bij te kletsen met je collega’s! Vanuit alle hoeken van het land verzamelen we in Bussum. Sander (Commercieel Directeur) en Marc (Algemeen Directeur) delen de laatste bedrijfsontwikkelingen en een spreker vertelt het laatste nieuws over een vakinhoudelijk onderwerp. Onder het genot van een drankje en bijvoorbeeld een pizza kletsen we daarna gezellig bij! Ook nu houden we veel contact met digitale coffee breaks, Teams-borrels en -quizzen, webinars en meer online gezelligheid!

Group 8

Iedereen is jarig in de maand mei!

… en dat gaan we samen goed vieren! Ook gaan we (normaal gesproken) in het voorjaar een weekend weg, ben je in de zomer uitgenodigd voor een barbecue bij Marc thuis en sluiten we in december het jaar af met het YOBZ Winterfeest!

ing
Belastingdienst
dhl
Deloitte
ns-retail
BAM
ETZ