Recruitment marketing

Recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie

‘Iets’ met employer branding doen. Doelgroepen targeten. Kandidatenreis. En natuurlijk dashboarding. Leg je het even bij recruitment neer of schakel je er een specialist voor in?

Bij YOBZ werken we met een team ervaren specialisten in recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Met ervaring in corporate omgevingen, overheid, zorg, maar ook als consultant voor marketingbureau’s.

We doen niet ‘iets’ met je werkgeversmerk, maar pakken het meteen goed aan. Van strategie tot en met optimalisatie en rapportage. Opdrachtgevers zetten ons in voor:

- Employer Value Proposition
- Recruitmentmarketing- en communicatiestrategie
- Employer Branding, doelgroepmarketing en jobmarketing
- Careersites, van concept tot livegang
- Contentstrategie en -ontwikkeling
- Projectmanagement
- ATS implementatie
- En nog veel meer.

Onze aanpak

Een werkgeversmerk dat voor jou werkt

Interne expertise

Onze specialisten werken mee binnen jouw organisatie. Zo ontdekken we de cultuur en waarden. Dé manier om een werkgeversmerk en strategie te maken die past en werkt om recruitment- en HR-doelstellingen te halen. Kortom: een werkgeverspropositie en campagnes die aansluiten op de werkelijkheid.

Kandidatenreis

Voor een kandidaat een collega wordt, zijn er veel stappen genomen. Van een eerste contact met jouw werkgeversmerk tot het tekenen van de arbeidsovereenkomst. Wij nemen deze reis onder de loep en maken advies, strategie en werk van de careersite, het sollicitatieformulier, onboarding en het ATS.

Marketingcampagnes

Een vacature op een jobboard plaatsen is soms niet genoeg om wervingsdoelstellingen te halen. Een arbeidsmarketingcampagne met een sterke strategie is dan de manier om jouw doelgroep op de juiste plaats, tijd en met de juiste boodschap te bereiken. Van strategie tot en met aansturing van de campagnes helpen wij je graag.

Ontmoet onze collega’s bij jou in de buurt