Home » Stage Recruitment, HR en Marketing

Stage Recruitment, HR en Marketing

Wil jij kennismaken met het recruitmentvak en meewerken aan mooie HR-projecten? Wil je daarnaast praktijkervaring opdoen op het vlak van (recruitment) marketing? Onze gezellige familie van vakidioten is de afgelopen jaren flink gegroeid, en dat is ook voor 2021 onze ambitie! Daarom zijn we op zoek naar een Stagiair(e) Recruitment, HR, en Marketing. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Jij ondersteunt onze Recruitment Coördinator en onze Marketing Specialist door verschillende taken over te nemen op het gebied van recruitment, HR en (recruitment) marketing. Jouw voornaamste recruitmenttaken zijn het screenen van binnenkomende sollicitaties, het benaderen van kandidaten op bijvoorbeeld LinkedIn en het inplannen van sollicitatiegesprekken. Je verzorgt de terugkoppeling naar kandidaten en stelt voorstellen op. Heeft iemand een vraag over een vacature of het sollicitatieproces? Jij helpt ze verder! Matcht een sollicitant niet met de vacature? Jij kijkt verder of diegene op een andere vacature binnen YOBZ of bij een van onze opdrachtgevers past. Ook zorg je ervoor dat alle informatie in het ATS-systeem up-to-date blijft, zodat je collega’s weten wat de status van de kandidaat is. Ook zijn we aardig aan het professionaliseren, en dat betekent dat we een aantal mooie HR-projecten op de rol hebben staan.

Dan (recruitment) marketing! Jij werkt mee aan onze social media, de interne nieuwsbrief en het up-to-date houden van de website. Ook plan je (portret)fotoshoots in en zorg je ervoor dat nieuwe collega’s worden voorzien van een cv, handtekening en andere items in onze huisstijl.

Maar YOBZ is in korte tijd snel gegroeid, en dat betekent dat er veel te doen valt! Daarom krijg je de ruimte om zaken die je signaleert op te pakken, afhankelijk van wat er speelt en waar jouw interesse ligt. Maar ook het opzetten van onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van zo’n 40 recruiters en recruitmentmarketeers en werken op de meest uiteenlopende opdrachten. Sourcing bij DHL, operationele recruitment in het Amphia Ziekenhuis, een careersite voor Enexis of een amc-strategie voor de Belastingdienst. En nog veel meer. Samen willen we recruitment als vak op de kaart zetten.

Wij kijken naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en blijven ontwikkelen. Echte vakidioten dus. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. We nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf wat minder.

Wie ben jij?

  • Je wil graag leren over recruitment, HR en (recruitment) marketing;
  • Je bent positief ingesteld, communicatief sterk en je kan goed plannen en organiseren;
  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding.

Pluspunten

  • Je krijgt de mogelijkheid om te leren over recruitment, HR en (recruitment) marketing binnen organisaties;
  • Samen leggen we jouw leerdoelen en begeleiding vast in een leerplan, indien van toepassing stemmen we dit af op de eisen vanuit je opleiding;
  • Een meewerkstage of onderzoeksstage voor 3-6 maanden, aantal uren per week is in overleg;
  • Je ontvangt een stagevergoeding.

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar als je solliciteert zorgen we ook dat je in contact komt met een aantal van onze collega’s. Zodat je kan horen hoe het écht is om bij ons aan de slag te gaan.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken wij een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen