Home » Stage Recruitment en Academy bij YOBZ – Bussum

Stage Recruitment en Academy bij YOBZ – Bussum

Wil jij kennismaken met het recruitment vak en helpen met het coördineren van onze YOBZ Academy? Wil je daarnaast praktijkervaring opdoen op het vlak van Communicatie (optioneel)? Onze gezellige familie van vakidioten is de afgelopen drie jaar jaarlijks in groei verdubbeld, en dat is ook voor 2020 onze ambitie! Ontwikkeling en kennisdelen zijn speerpunten binnen onze organisatie. Daarom zijn we op zoek naar een Stagiair(e) Recruitment en Academy! Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Jij ondersteunt de Recruitment Coördinator door verschillende taken over te nemen op het gebied van Recruitment en van Learning & Development. Jouw voornaamste recruitmenttaken zijn het screenen van binnenkomende sollicitaties, het benaderen van kandidaten op bijvoorbeeld LinkedIn en het inplannen van sollicitatiegesprekken. Je verzorgt de terugkoppeling naar kandidaten en stelt voorstellen op. Heeft iemand een vraag over een vacature of het sollicitatieproces? Jij helpt ze verder! Matcht een sollicitant niet met de vacature? Jij kijkt verder of diegene op een andere vacature binnen YOBZ of bij een van onze opdrachtgevers past. Ook zorg je ervoor dat alle informatie in het ATS systeem up to date blijft, zodat je collega’s weten wat de status van de kandidaat is.

Dan Learning & Development! Want wij verzorgen voor onze collega’s een continu opleidingsaanbod in de vorm van onze YOBZ Academy en een aansluitend ontwikkelingstraject op maat. Daarom ga je ook hierbij ondersteunen: je coördineert verschillende trainingen en events, als collega’s hier vragen over hebben kunnen ze bij jou terecht – en zijn er eigenlijk al broodjes besteld voor de training van aanstaande woensdag?

Maar YOBZ is in korte tijd snel gegroeid, en dat betekent dat er veel te doen valt! Naast je taken op het gebied van Recruitment en de Academy kunnen we daarom bijvoorbeeld ook afspraken maken over ondersteuning op het gebied van Communicatie, als daar je interesse ligt. Ook krijg je de ruimte om zaken die je signaleert op te pakken, afhankelijk van wat er speelt. Maar ook het opzetten van een onderzoek behoort tot de mogelijkheden!

Wie zijn wij?

Bij YOBZ helpen we organisaties succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dat kan betekenen dat we hen aan passende recruitment professionals helpen, dat we ondersteunen met een recruitment (marketing) strategie op maat, of dat we ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruitment professionals. Samen willen we recruitment als vak op de kaart zetten. Maar dat is wat we doen. Dus: wie zijn wij?

De typische YOBZer bestaat niet. YOBZ is in een korte tijd enorm snel gegroeid en wij geloven dat we door mensen met verschillende persoonlijkheden, expertises en vaardigheden bij elkaar te brengen, we meer kunnen bereiken. Maar toch lijken we ook een beetje op elkaar. Wij kijken bijvoorbeeld liever naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en willen ons continu blijven ontwikkelen. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. En we nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf niet zo.

Wie ben jij?

  • Je wil graag leren over Recruitment en Learning & Development;
  • Je bent positief ingesteld, communicatief sterk en je kan goed plannen en organiseren;
  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding of hebt deze afgerond.

Pluspunten

  • De mogelijkheid om te leren over Recruitment en over Learning & Development binnen organisaties;
  • Samen leggen we jouw leerdoelen en begeleiding vast in een leerplan, indien van toepassing stemmen we dit af op de eisen vanuit je opleiding;
  • Een meewerkstage of onderzoeksstage voor 3-6 maanden, aantal uren per week is in overleg;
  • Je ontvangt een stagevergoeding, de hoogte hiervan is afhankelijk van je opleidingsniveau.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken we een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen