Jouw recruitmentpartner in de

Techniek

Technisch personeel: ze zijn al schaars, en het wordt alleen maar schaarser. Jongeren kiezen te weinig voor techniek en de huidige pool technici vergrijst. Terwijl we er steeds méér nodig hebben. Tijd om aan de slag te gaan dus! Op deze pagina vertellen onze interim recruitment professionals hoe zij hun opdrachten in de techniek succesvol hebben aangepakt. Inspiratie voor jou om zelf aan de slag te gaan dus.

Whitepaper: Talent Development Program

Op zoek naar dé oplossing voor schaarste in de technische branche? Lees de whitepaper!


Whitepaper: Partner Management

Hoe het beste omgaan met externe leveranciers in de technische branche? Download nu de whitepaper!

Onze diensten


Talent sourcing

Actief in contact met
potentiële kandidaten


Full cycle recruitment

Van het eerste contact
t/m het aanbod


Recruitmentstrategie

Bepaal de meest
effectieve aanpak


Recruitmentmarketing

De juiste middelen
om je doelgroep te bereiken

Onze trots

Case: Stern

In September 2019 is onze collega Dennis begonnen bij Stern Groep. De opdracht was duidelijk: er moeten Automonteurs gesourced worden.

Omdat er bij de organisatie nog geen recruitment was opgebouwd, was het aan Dennis om ook dat proces in te richten. Het doel was om drie Monteurs per maand te werven.

Testimonial

"YOBZ heeft ons ondersteund met de vervulling van onze moeilijk te vervullen technische vacatures, waarbij onze wervingskanalen op een creatieve manier ingezet zijn!"

Sharon Peeters, HR Business Partner
Stern Auto B.V.

Testimonial

“Samenwerken met YOBZ is echt samen werken. Slechts 1 belletje nodig om direct ontzorgd te worden. Er wordt meegedacht in creatieve oplossingen en er werken fijne recruiters. Ik beveel YOBZ van harte aan."

Marinda Agterberg-Visser, Recruitment Manager Strukton Rail 

WIJ ZIJN YOBZ

Breed inzetbaar

Wij nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen, van de start van een opdracht tot de laatste minuut. Dat betekent dat we een interim recruiter plaatsen, maar ook blijven ondersteunen met de kennis van alle YOBZ-collega’s. Dat wij niet één recruitmentmarketing dienst leveren, maar recruitmentmarketing als geheel aanpakken. En dat we met het recruitmentbudget van onze opdrachtgevers omgaan alsof het onze eigen portemonnee is. Wij voeren niet overal hetzelfde kunstje uit, maar gaan voor maatwerk.

Samen jouw uitdaging bespreken? Ik ga graag met je in gesprek!

Ellen Cornegoor Fotografie - YOBZ

Ansfrie de Jong

Onze Techniek opdrachtgevers

BAM
Strukton
CBRE
stern
engie
ULC
Enexis