Home » Vacature Business Manager Detachering bij YOBZ – Bussum

Vacature Business Manager Detachering bij YOBZ – Bussum

Wil jij veel ontwikkelingsmogelijkheden en onderdeel uitmaken van een gezellige familie van vakidioten? YOBZ is de afgelopen drie jaar jaarlijks in groei verdubbeld, en dat is ook voor 2020 onze ambitie – daarom zijn we op zoek naar een Business Manager! Iets voor jou? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als Business Manager binnen YOBZ ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van nóg meer mooie opdrachten voor ons team van professionele Interim Recruiters! Je beheert bestaande en nieuwe relaties binnen jouw eigen op te zetten Business Unit. Een zelfstandige rol dus, waarbij jij ons met jouw enthousiasme en proactieve aanpak uitdaagt om jou bij te houden met ons aanbod van toprecruiters!

Wie zijn wij?

Bij YOBZ helpen we organisaties succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dat kan betekenen dat we hen aan passende recruitment professionals helpen, dat we ondersteunen met een recruitment (marketing) strategie op maat, of dat we ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruitment professionals. Samen willen we recruitment als vak op de kaart zetten.

Maar dat is wat we doen. Dus: wie zijn wij?

De typische YOBZer bestaat niet. YOBZ is in een korte tijd enorm snel gegroeid en wij geloven dat we door mensen met verschillende persoonlijkheden, expertises en vaardigheden bij elkaar te brengen, we meer kunnen bereiken. Maar toch lijken we ook een beetje op elkaar. Wij kijken bijvoorbeeld liever naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en willen ons continu blijven ontwikkelen. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. En we nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf niet zo.

Meer informatie over werken Bij YOBZ vind je hier!

Groeipad

Group 7

Wie ben jij?

De open deuren laten we achterwege: relevante ervaring binnen de arbeidsbemiddeling op het gebied van sales en accountmanagement lijkt ons vanzelfsprekend. Belangrijker vinden wij dat je in ons team past en dat je je kunt vinden in onze missie om recruitment op de kaart zetten en onze mooie organisatie verder te laten groeien!

Pluspunten

Uiteraard hoort bij deze ondernemende rol een mooi beloningspakket, dat we graag in een persoonlijk gesprek met je overeenkomen! Verder krijg je:

  • Een goed salaris;
  • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambities;
  • Een continu opleidingsaanbod, zowel op hard skills als op soft skills op basis van jouw Persoonlijk Effectiviteitsplan en via de YOBZ Academy;
  • Een leaseauto;
  • Laptop en telefoon;
  • 25 vakantiedagen;
  • Gezellige maandelijkse bijeenkomsten met interessante gastsprekers en goed eten (lees: pizza);
  • Een sterk netwerk in recruitmentland;
  • Een gezellig mix van vakidioten en ruimte om met elkaar te sparren. Samen werken we toe naar succes!

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken we een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen