Home » Vacature Corporate Recruiter IT – Noord-Holland

Vacature Corporate Recruiter IT – Noord-Holland

Ben je gek op innovatie en werk je graag met collega’s die met passie en overtuiging hun werk doen? De grootste speler in Nederland als het gaat om het versnellen van organisaties met digitale transformatie is sterk aan het groeien, en nu op zoek naar een Corporate Recruiter!

Wat ga je doen?

Deze ondernemende, platte organisatie heeft met meer dan 100 medewerkers de sfeer en de aanpak van een kleine club van vakmensen weten vast te houden. Als recruiter speel je natuurlijk een belangrijke rol in de groei van de organisatie en ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces! Je krijgt hierbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Omdat je nauw contact onderhoudt met de verschillende lead consultants weet je precies wat er speelt binnen de organisatie en ben je een overtuigende sparringpartner als het gaat om het opstellen van nieuwe vacatures. Je bouwt een sterk netwerk met top IT kandidaten, weet hen enthousiast te maken en aan jou en de organisatie te binden. Je zorgt voor een optimale candidate experience!

Wat mag je verwachten?

 • Een goed salaris;
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat;
 • Opleidingsbudget;
  Eigen device budget;
 • Gezamenlijke lunch;
  Gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon.

Wie ben jij?

 • Je hebt vooral een sterke drive en een ondernemende persoonlijkheid. Je denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Je bent in staat het gehele proces zelfstandig te begeleiden en de lead hierin te nemen, of je kunt hier naar toe groeien;
 • Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van een stevig netwerk;
 • Je kunt de werving & selectieprocedure goed coördineren;
  Je kunt goed out of the box denken.

Interesse?

Leuk! Neem contact op met Thom Bijsterbosch via 06 30 94 49 95 of klik op de sollicitatieknop, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Geen match? Dan kijken we graag of een van onze andere vacatures aansluit bij jouw ambities. Tot snel!

Vacature referentienummer: 410

Solliciteren

Solliciteren