Home » Vacature Corporate Recruiter – Noord-Brabant

Vacature Corporate Recruiter – Noord-Brabant

Wil jij meebouwen aan een snelgroeiende organisatie die klaar is om Nederland te veroveren? In 2020 openen zij een tweede vestiging in Utrecht van meer dan 4000m2 – dat betekent dat ze in korte tijd flink wat nieuwe collega’s zoeken! Je krijgt de kans om met nieuwe initiatieven te komen en zo het recruitmentproces naar een hoger niveau te tillen. Dit bedrijf verkoopt keukens, vloeren en badkamers en heeft een vooruitstrevende HR visie. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter ondersteun je de HR Adviseur in Utrecht en bouw je mee aan de verdere groei van de vestiging in de buurt van Breda. Je krijgt hierbij de ruimte om met nieuwe initiatieven te komen en zo het recruitmentproces naar een hoger niveau te tillen. Jouw kennis en ervaring op het gebied van recruitment zet je in om profielen af te stemmen met de afdelingsmanagers, vacatures uit te zetten en vol enthousiasme potentiële kandidaten actief te benaderen en selecteren. Je voert gesprekken (zowel telefonisch als op locatie), je bespreekt persoonlijkheidsassessments tijdens de tweederondegesprekken en innoveert de wervingsmethodes om voorop te blijven lopen in de markt.

Waar?

Deze organisatie zet zich maximaal in voor haar klanten – dat doen ze natuurlijk samen met alle medewerkers, en daarom gaan ze als werkgevers tot het uiterste voor hen. Ze streven naar gemotiveerde en gelukkige medewerkers en het erkennen van talent en stimuleren van ontwikkeling is hierbij een belangrijke pijler. De keukens, vloeren en badkamers die zij verkopen zijn door het bedrijf zelf ontwikkeld. Je wordt onderdeel van het enthousiaste en gedreven HR team dat bestaat uit 3 HR Adviseurs en 3 HR Medewerkers. Je rapporteert aan de Operationeel Directeur.

Wat mag je verwachten?

  • Ruimte om jouw eigen ambities waar te maken;
  • Een functie voor 40 uur in de buurt van Breda;
  • Een salaris van 2500-3500,- op basis van jouw ervaring en opleiding;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenopbouw;
  • Personeelskortingen op keukens, vloeren en badkamers!

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
  • Je hebt ervaring met het recruiten van verschillende (commerciële) functies;
  • Je bent commercieel, energiek en creatief;
  • Je bent zelfstandig, resultaatgericht en je weet van aanpakken.

Klinkt goed! 

Interesse? Leuk! Neem contact op met Thom Bijsterbosch via 06 30 94 49 95 of klik op de sollicitatieknop, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Geen match? Dan kijken we graag of een van onze andere vacatures aansluit bij jouw ambities. Tot snel!

Vacature referentienummer: 396

Solliciteren

Solliciteren