Home » Vacature Corporate Recruiter Zorg – Zuid-Holland

Vacature Corporate Recruiter Zorg – Zuid-Holland

Introductie

Wil jij als Recruiter écht het verschil maken en, naast een functie waar je met innovatieve technieken aan de slag kunt, ook nog eens een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren? Bij deze zorgverlener zijn jouw kennis en creativiteit van cruciaal belang om het juiste zorgtalent te vinden. Waar nodig werk je nauw samen met je collega’s, maar daarbij krijg je de vrijheid om zelfstandig je functie uit te oefenen. Ben jij die ondernemende, mensgerichte Recruiter die ze zoeken?

Organisatie

Voor een zorgverlener in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter. Net als jij zijn je collega’s mensgericht, praktisch ingesteld en niet bang om te zeggen wat ze denken. Recruitment is hier onderdeel van het HR-team, en samen met je collega-recruiters en twee senior recruiters houd je je bezig met het aantrekken van nieuw talent.

Functie

Als Corporate Recruiter krijg je de verantwoordelijkheid voor het volledige recruitmentproces. De organisatie maakt hierbij gebruik van een innovatieve recruitmentstrategie! Je trekt zorgtalent aan met behulp van diverse kanalen, voert kennismakingsgesprekken en doet er alles aan om de sollicitant een aangename ervaring te bieden. Heb je ideeën om het wervingsproces te verbeteren? Je collega’s horen het graag!

Functie eisen

  • Je hebt een HBO of WO-opleiding afgerond. Als je daarnaast sales- of recruitmenttrainingen hebt gevolgd is dat een pré;
  • Je hebt 2-4 jaar werkervaring als Recruiter. Je hebt ervaring met profielen op verschillende ervaringsniveaus, ook als het gaat om het voeren van gesprekken. Ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt volg je op de voet;
  • Recruiten voor de zorgsector is iets dat je oprecht inspireert;
  • Je bent mensgericht, ondernemend, creatief en praktisch ingesteld. Verder kun je kritisch selecteren en hou je wel van een uitdaging!

Aanbod

  • Een zelfstandige functie met veel afwisseling binnen een open werksfeer waar ontwikkeling belangrijk is;
  • Een salaris van maximaal 3500,- op basis van 36 uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw en korting op allerlei collectieve verzekeringen;
  • Een laptop en telefoon.

Inlichtingen

Herken jij je in het bovenstaande? Reageer dan nu! Neem contact op met Thom Bijsterbosch via 06 30944995 of thombijsterbosch@yobz.nl, of klik op de solliciteerknop.

Vacature referentienummer: 268

Solliciteren

Solliciteren