Home » Vacature Corporate Recruiter – Zuid-Holland

Vacature Corporate Recruiter – Zuid-Holland

Introductie

Voor één van de grootste internationale toeleveranciers binnen de bouw zijn wij op zoek naar een hands-on Corporate Recruiter! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces en de employer branding van de organisatie, die graag in jou wil investeren en dan ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling besteedt. Je wordt onderdeel van een hecht en dynamisch HR-team en krijgt te maken met een grote variatie aan werkzaamheden en profielen. Iets voor jou?

Organisatie

Dit internationale bedrijf levert software, producten en een verscheidenheid aan services binnen de bouw. Hierbij staan innovatie en klantgerichtheid centraal. Binnen de organisatie komen teamwork, gedrevenheid en diversiteit terug als kernwaardes, en je collega’s hebben dan ook allerlei verschillende achtergronden. Vooral de juiste cultural fit is belangrijk! Samen met de Senior Corporate Recruiter vorm jij het Recruitment team in Nederland. Jullie werken samen met Recruitment teams in andere landen, met de business en met de rest van de hechte, dynamische HR afdeling. Je legt verantwoording af aan de HR Manager.

Functie

In het kort ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces van jouw portefeuille en voor de employer branding van de organisatie! Zo houdt je je bezig met sourcing, het voeren van selectiegesprekken, het onderhouden van contact met kandidaten en een deel van de onboarding van nieuwe collega’s. Ook zet je een strategie op met betrekking tot Campus Recruitment, onderhoudt je contact met studieverenigingen, universiteiten en hogescholen, organiseer je recruitment events en woon je carrièrebeurzen bij. Ondertussen houdt je contact met je collega’s binnen HR (ook op het hoofdkantoor), met hiring managers, samenwerkingspartners en externe leveranciers.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO of WO-opleiding afgerond, het liefst op het gebied van Bedrijfskunde, HR, Marketing of Communicatie;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Recruiter en vindt het leuk om je bezig te houden met commerciële profielen;
  • Je bent ambitieus, communicatief sterk (zowel in het Nederlands als in het Engels) en hands-on. Ook ben je vaardig in stakeholdermanagement en kun je zelfstandig aan de slag gaan. Als je daarnaast ook nog daadkrachtig en organisatorisch sterk bent komen we helemaal graag met je in contact!

Aanbod

  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van een uniek onboarding programma, persoonlijke coaching en alle support die je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen;
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een marktconform salaris;
  • Een bonussysteem;
  • Premievrij pensioen;
  • Collectieve verzekeringen;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van voorzieningen als bootcamps, een fitheidstest en sportieve activiteiten.

Inlichtingen

Wil jij graag meewerken aan het succes van deze organisatie? Neem dan contact op met Sander van der Valk via 06 10 77 09 81 of sandervandervalk@yobz.nl, of klik op de solliciteerknop!

Vacature referentienummer: 280

Solliciteren

Solliciteren