Home » Vacature Ervaren Corporate Recruiter – Amsterdam

Vacature Ervaren Corporate Recruiter – Amsterdam

Introductie

Voor een van de meest toonaangevende advocatenkantoren ter wereld zijn wij op zoek naar een ervaren Corporate Recruiter! Binnen deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het totale wervings- en selectieproces, zowel op strategisch als operationeel niveau. De organisatie kent een open, informele en internationale werkomgeving waar ruimte is voor jouw eigen initiatieven. En daar horen ook nog eens uitstekende arbeidsvoorwaarden bij – lees snel verder!

Organisatie

De organisatie biedt Legal en Business advies op internationaal niveau en streeft daarbij naar de hoogste kwaliteit. Er wordt daarom hard gewerkt, binnen een gezellig team waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling! Het recruitment-team is verantwoordelijk voor de werving en selectie van Starters, Legal profielen en nieuwe Corporate collega’s. Het team bestaat, naast jou als Corporate Recruiter, uit de Campus Recruiter en is onderdeel van het HR-team dat in totaal uit acht personen bestaat. Je werkt samen met advocaten, recruitmentpartners en het HR-team, en je legt verantwoordelijkheid af aan de HR-manager.

Functie

Samen met de Campus Recruiter draag je zorg voor de recruitmentstrategie en een effectieve uitvoering van de operationele recruitmentactiviteiten die daar bij horen, van werving en selectie tot en met het opstellen van arbeidsvoorwaarden. Je houd je daarbij bezig met Legal en Corporate vacatures, van stagiairs tot en met de zeer ervaren profielen. Om haar potentieel waar te kunnen maken is de organisatie op zoek naar hoogwaardige sollicitanten. Jouw creativiteit en kennis zijn daarom van essentieel belang om de positionering van de organisatie op de arbeidsmarkt nóg sterker te maken. Zo organiseer je bijvoorbeeld, samen met de Campus Recruiter, de jaarlijkse internationale cursussen en wervingsactiviteiten binnen en buiten het kantoor.

Functie eisen

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Recruiter. Zaken als het opstellen van vacatureteksten en voeren van selectiegesprekken zijn voor jou niets nieuws en je houdt je graag bezig met arbeidsmarktcommunicatie, o.a. online;
 • Als je ervaring hebt met werken binnen een partnerstructuur omgeving, het liefst binnen een multinational of de zakelijke dienstverlening, is dat een pré;
 • Je bent leergierig, proactief en flexibel. Ook heb je sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed;
 • Het liefst ben je fulltime (37 uur) beschikbaar, maar parttime is ook mogelijk (minimaal 4 dagen).

Aanbod

 • Een marktconform salaris met een dertiende maand;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioentoeslag;
 • Een laptop en een telefoon;
 • Een vrijdagmiddagborrel en dagelijks een biologische lunch;
 • Een sportschoolabonnement bij een locatie in de buurt.

Inlichtingen

Wil jij graag meewerken aan het succes van deze organisatie? Reageer dan nu! Neem contact op met Sander van der Valk via 06 10 77 09 81 of sandervandervalk@yobz.nl of klik op de knop hieronder.

Vacature referentienummer: 271

Solliciteren

Solliciteren