Home » Vacature Interim Recruitment Specialist

Vacature Interim Recruitment Specialist

Afwisselende recruitmentopdrachten, veel ontwikkelingsmogelijkheden en onderdeel uitmaken van een gezellige familie van vakidioten! Iets voor jou? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als interim recruiter bij YOBZ ga je aan de slag bij allerlei verschillende opdrachtgevers. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities kunnen je werkzaamheden sterk uiteenlopen – ga je een volledige recruitment strategie opzetten, een bestaande strategie professionaliseren of ga je aan de slag met full cycle operationeel recruitment? Samen stellen we jouw ambitieplan op. Door de diversiteit in onze opdrachten, de begeleiding van jouw Y-buddy en trainingen binnen de YOBZ Academy kun je je als recruitment professional blijven ontwikkelen en help je onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Je collega-recruiters denken daarin graag met je mee.

Wie zijn wij?

Bij YOBZ helpen we organisaties succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dat kan betekenen dat we hen aan passende recruitment professionals helpen, dat we ondersteunen met een recruitment (marketing) strategie op maat, of dat we ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruitment professionals. Samen willen we recruitment als vak op de kaart zetten.

Maar dat is wat we doen. Dus: wie zijn wij?

De typische YOBZer bestaat niet. YOBZ is in een korte tijd enorm snel gegroeid en wij geloven dat we door mensen met verschillende persoonlijkheden, expertises en vaardigheden bij elkaar te brengen, we meer kunnen bereiken. Maar toch lijken we ook een beetje op elkaar. Wij kijken bijvoorbeeld liever naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en willen ons continu blijven ontwikkelen. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. En we nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf niet zo.

Groeipad

Group 7

Wie ben jij?

Zoals je eerder hebt kunnen lezen willen wij samen recruitment als vak op de kaart zetten. Om dit doel te bereiken hebben wij collega’s nodig die oprecht weg zijn van hun vak. Die in kansen denken, natuurlijk verbinden en nieuwsgierig zijn. En die bedrijfssensitief zijn – want als interim recruiter werken vereist nu eenmaal een bepaalde aanpak.

 • Je hebt een HBO- of WO opleiding afgerond en minimaal vijf jaar recente recruitment ervaring;
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Als je ook in een internationale omgeving hebt gewerkt is dat een pré.

Pluspunten

 • Afwisseling in opdrachten;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: we stellen samen jouw ambitieplan op, je krijgt een Y-buddy,  je kunt trainingen volgen aan de YOBZ Academy;
 • Een leuke mix van vakidioten die je alles kunt vragen. Of gewoon samen (online) pizza eten, dat mag ook;
 • Normaal gesproken: maandelijkse terugkomavond waar we kennis delen en bijkletsen, het YOBZ weekend, onze gezamenlijke verjaardag, de zomerbarbecue en het winterfeest. Voor nu: Teams-borrels en -quizzen, webinars en meer online gezelligheid!
 • Uitstekend salaris, dat als je even geen opdracht hebt gewoon wordt doorbetaald;
 • Een bonusregeling;
 • 8% vakantiegeld;
 • Leaseauto, laptop van de zaak en telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken wij een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen