Home » Vacature Finance Recruiter bij YOBZ

Vacature Finance Recruiter bij YOBZ

Ben jij recruiter en zie je het helemaal zitten om jouw vak uit te oefenen binnen de financiële wereld ? Lijkt het jou leuk om binnen een organisatie te werken waar ontwikkeling en samenwerken centraal staan? Dat kan bij YOBZ! 

Wat ga je doen?

Als Interim Finance Recruiter bij YOBZ krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een echte recruitment professional binnen finance! Je werk en verantwoordelijkheden zijn afhankelijk van jouw ervaring en ambities.

Samen met je manager stel je een ambitieplan op. Jouw doelen en ontwikkeling staan hierin centraal! Daarnaast volg je onze YOBZ Academy waar je handvaten krijgt om de beste Interim Finance Recruiter in jou naar boven te halen.

Hiernaast heb je ook een geweldig team van collega’s waarin woorden als gezelligheid, samenwerken en positiviteit centraal staan. Wanneer je een vraag hebt, ergens tegenaan loopt of gewoon even wil kletsen staan er tal van collega’s voor jou klaar die een luisterend oor willen bieden.

Kortom: je krijgt de vrijheid om jouw vak uit te oefenen binnen verschillende organisaties, je ontwikkelt je met onze Academy en je hebt een team dat voor je klaarstaat!

Wie zijn wij?

Bij YOBZ helpen we organisaties succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dat kan betekenen dat we hen aan passende recruitment professionals helpen, dat we ondersteunen met een recruitment (marketing) strategie op maat, of dat we ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruitment professionals. Samen willen we recruitment als vak op de kaart zetten.

Maar dat is wat we doen. Dus: wie zijn wij?

De typische YOBZer bestaat niet. YOBZ is in een korte tijd enorm snel gegroeid en wij geloven dat we door mensen met verschillende persoonlijkheden, expertises en vaardigheden bij elkaar te brengen, we meer kunnen bereiken. Maar toch lijken we ook een beetje op elkaar. Wij kijken bijvoorbeeld liever naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en willen ons continu blijven ontwikkelen. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. En we nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf niet zo.

Groeipad

Group 7

Wie ben jij?

Wij geloven sterk in recruitment als vak en willen dit zo op de kaart zetten. Jij kan door jouw oprechte passie voor het vak, bedrijfssensitiviteit, positiviteit en nieuwsgierige mindset helpen om dit doel samen met ons te bereiken.

 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond en minimaal een jaar relevante recruitment ervaring, óf je hebt een MBO-opleiding afgerond i.c.m. minimaal vijf jaar relevante recruitment ervaring (dit heb je echt nodig);
 • Je bent gemotiveerd om te leren;
 • Je hebt affiniteit met de financiële sector;
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Als je ook in een internationale omgeving hebt gewerkt is dat een pré.

Pluspunten

 • Afwisseling in opdrachten;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: we stellen samen jouw ambitieplan op, je krijgt begeleiding van een Recruitment Manager, je kunt trainingen volgen aan de YOBZ Academy;
 • Een leuke mix van vakidioten die je alles kunt vragen. Of gewoon samen pizza eten, dat mag ook;
 • Maandelijkse terugkomavond waar we kennis delen en bijkletsen, het YOBZ weekend, onze gezamenlijke verjaardag, de zomerbarbecue en het winterfeest;
 • Een open en informele werkomgeving waar de lijnen kort zijn en er ruimte is voor jouw initiatieven en ideeën, ook als je pas een dag bij ons werkt;
 • Uitstekend salaris, dat als je even geen opdracht hebt gewoon wordt doorbetaald;
 • Een bonusregeling;
 • 8% vakantiegeld;
 • Leaseauto, laptop van de zaak en telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken we een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen