Home » Vacature Finance Recruiter W&S – Regio Utrecht

Vacature Finance Recruiter W&S – Regio Utrecht

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Finance Recruiter! Naast het detacheren van talenten en professionals, vragen steeds meer opdrachtgevers deze organisatie naar geschikte kandidaten om in vaste dienst te nemen. Hier kom jij in beeld. Als Werving & Selectie Recruiter ben je verantwoordelijk voor het opzetten van Werving & Selectie – niet alleen binnen de organisatie maar ook binnen de gehele groep. Je zet namelijk een nieuw label op! Je kan bouwen op de contacten die onze Account Managers reeds in de markt hebben bij onze bestaande opdrachtgevers, maar je weet ook nieuwe klanten aan te boren.

Organisatie

Je werkt met een collega aan de nieuwe dienstverlening en samen maken jullie deel uit van het recruitment team. De organisatie wil groeien en zoekt iemand die de ambitie en potentie heeft om leiding te geven aan een team van circa 8 consultants. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan een directielid.Ook heb je contact met de accountmanagers, hiring managers en het HR team.

Functie

Als Werving & Selectie Recruiter ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de nieuwe dienstverlening en het werven van geschikte kandidaten via websites, jobboards, social media, referral en netwerken.

Jij bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en weet de doelgroep goed te vinden. Je voert de sollicitatiegesprekken, introduceert geschikte kandidaten aan de opdrachtgever en bepaalt fee afspraken. Eigenlijk zet je het gehele recruitmentproces op. Jij beheert dit proces en voert het zelf uit.

Tijdens het recruitmentproces heb je intensief contact met Account Managers uit de units en het recruitmentteam. Daarnaast onderhoud je de klantrelatie en schakel je voornamelijk met de HR afdeling en mogelijk ook met Hiring Managers. Jij analyseert en rapporteert wervingsresultaten, o.a. per wervingskanaal en activiteit. Je bent daarbij resultaatgericht en houdt de kwaliteit hoog. Een goede en flexibele service richting kandidaten en je collega’s en een nauwkeurige administratie zijn erg belangrijk.

Functie eisen

Jij, als Recruiter Werving & Selectie:

 • bent in het bezit van minimaal een bachelorsdiploma, bij voorkeur Commerciële Economie, HRM of Arbeid & Organisatiepsychologie
 • hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring als recruiter met het werven van professionals, bij voorkeur binnen de financiële dienstverlening
 • hebt ervaring met de inzet van online wervingsmiddelen als jobboards, LinkedIn en andere tools en social media
 • bent gedreven, proactief en resultaatgericht
 • bent servicegericht, sensitief en communicatief sterk (woord en geschrift)
 • bent bij voorkeur woonachtig in regio Utrecht

Aanbod

De organisatie:

 • biedt jou de gave uitdaging om Werving & Selectie binnen de organisatie en de groep
 • biedt jou een plek binnen een jonge, energieke en ontwikkelgerichte organisatie
 • biedt opleidingsmogelijkheden in de vorm van diverse recruitmenttrainingen
 • geeft jou veel vrijheid om je eigen netwerk op te bouwen
 • biedt jou een prima salaris met een prestatiegerichte bonusregeling
 • zorgt voor voldoende ontspanning via evenementen, kerstborrels of onze jaarlijkse skitrip
 • heeft een telefoon en een laptop liggen met jouw naam erop!

Inlichtingen

Interesse? Leuk! Neem contact op met Sander van der Valk via 06 10 77 09 81 of sandervandervalk@yobz.nl, of klik op de solliciteerknop.

Vacature referentienummer: 293

Solliciteren

Solliciteren