Home » Vacature IT Recruiter bij YOBZ

Vacature IT Recruiter bij YOBZ

Wil jij je als IT recruiter verder ontwikkelen binnen verschillende organisaties? En droom jij van een fijne werksfeer waarin je leert en bezig bent verschillende werkzaamheden? Dan is deze vacature wat voor jou!

Wat ga je doen?

Als interim IT recruiter bij YOBZ krijg je de mogelijkheid om bij allerlei verschillende opdrachtgevers een kijkje in de keuken te nemen. Wat je doet is afhankelijk van jouw ervaring en ambities: van searchen naar hele goede IT profielen tot het volledig opzetten van een nieuwe recruitmentstrategie. Alle opties staan open! Binnen YOBZ ontwikkel jij je door de verschillende opdrachten en door trainingen te volgen binnen de YOBZ Academy. Zo zet je de kennis die je opdoet binnen de Academy gelijk in bij jouw opdrachtgever. Bij YOBZ kom je terecht in een familie waar we naar elkaar omkijken, kennis delen en elkaar op weg helpen.

Wie zijn wij?

Bij YOBZ helpen we organisaties succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dat kan betekenen dat we hen aan passende recruitment professionals helpen, dat we ondersteunen met een recruitment (marketing) strategie op maat, of dat we ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruitment professionals. Samen willen we recruitment als vak op de kaart zetten.

Maar dat is wat we doen. Dus: wie zijn wij?

De typische YOBZer bestaat niet. YOBZ is in een korte tijd enorm snel gegroeid en wij geloven dat we door mensen met verschillende persoonlijkheden, expertises en vaardigheden bij elkaar te brengen, we meer kunnen bereiken. Maar toch lijken we ook een beetje op elkaar. Wij kijken bijvoorbeeld liever naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en willen ons continu blijven ontwikkelen. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. En we nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf niet zo.

Groeipad

Group 7

Wie ben jij?

Zoals je eerder hebt kunnen lezen willen wij samen recruitment als vak op de kaart zetten. Om dit doel te bereiken hebben wij collega’s nodig die oprecht weg zijn van hun vak. Die in kansen denken, natuurlijk verbinden en nieuwsgierig zijn. En die bedrijfssensitief zijn – want als interim recruiter werken vereist nu eenmaal een bepaalde aanpak.

 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond en minimaal een jaar relevante recruitment ervaring, óf je hebt een MBO-opleiding afgerond i.c.m. minimaal vijf jaar relevante recruitment ervaring (dit heb je echt nodig);
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Als je ook in een internationale omgeving hebt gewerkt is dat een pré.

Pluspunten

 • Afwisseling in opdrachten;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: we stellen samen jouw ambitieplan op, je krijgt begeleiding van een Recruitment Manager, je kunt trainingen volgen aan de YOBZ Academy;
 • Een leuke mix van vakidioten die je alles kunt vragen. Of gewoon samen pizza eten, dat mag ook;
 • Maandelijkse terugkomavond waar we kennis delen en bijkletsen, het YOBZ weekend, onze gezamenlijke verjaardag, de zomerbarbecue en het winterfeest;
 • Uitstekend salaris, dat als je even geen opdracht hebt gewoon wordt doorbetaald;
 • Een bonusregeling;
 • 8% vakantiegeld;
 • Leaseauto, laptop van de zaak en telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken we een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen