Home » Vacature Recruiter en Employer Branding Specialist – Utrecht

Vacature Recruiter en Employer Branding Specialist – Utrecht

Weet jij hoe je een bedrijf positioneert als merk en hen op recruitmentgebied verder helpt dan het searchen op LinkedIN of op jobboards? Deze vooruitstrevende detacheerder binnen de financiële dienstverlening zoekt een professional die acties uitzet om goede mensen te vinden – voor de korte, maar zeker ook voor de lange termijn. Je houdt je daarom bezig met het selecteren van kandidaten én met employer branding. Iets voor jou?

Wat ga je doen?
Deze organisatie bestaat al 20 jaar en bemiddelt professionals binnen de financiële dienstverlening, zowel op basis van detachering als W&S. Zij hebben hun interne organisatie pasgeleden aangepast naar uitdagingen in de huidige arbeidsmarkt en kunnen jouw hulp goed gebruiken om dit verder uit te werken! Jij gaat aan de slag met de branding van de organisatie als merk en zet creatieve tools in om de doelgroepen te bereiken. Kandidaten worden voornamelijk gevonden via sourcingspartijen, waarna jij het eerste face-to-face gesprek met hen voert. Je houdt je bezig met profielen binnen de verzekerings-, pensioen- en hypotheekbranche.

Waar ga je dat doen?
De interne organisatie bestaat uit 2 recruiters, 4 accountmanagers en 4 office managers. Ze houden ervan om de handen uit de mouwen te steken en van een no-nonsense instelling: ze zeggen waar het op staat. Het kantoor heeft een prachtig uitzicht over Utrecht en lichte werkplekken. Ze lunchen gezamenlijk en vieren de successen van de afgelopen week op de vrijdagmiddagborrel!

Wat mag je verwachten?

  • De kans om dit bedrijf als merk te positioneren en het recruitmentteam structureel te verbeteren;
  • Een salaris van tussen de 3000,- en 4000,- euro;
  • Je start met een jaarcontract, daarna volgt een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een functie voor 32-40 uur;
  • Een mooie werkplek;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Wie ben jij?
Je hebt hbo werk- en denkniveau, als je dat kunt laten zien met een diploma is dat een sterke pre. Je wilt je recruitmentervaring inzetten om dit recruitmentteam structureel te verbeteren, het is daarom belangrijk dat je ondernemend en creatief bent en dat je doorzettingsvermogen en overtuigingskracht meeneemt. Tot slot ben je positief ingesteld en wil je graag succesvol zijn.

Klinkt goed!
Interesse? Leuk! Neem contact op met Thom Bijsterbosch via 06 30 94 49 95 of klik op de sollicitatieknop, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Geen match? Dan kijken we graag of een van onze andere vacatures aansluit bij jouw ambities. Tot snel!

Vacature referentienummer: 389

Solliciteren

Solliciteren