Home » Vacature Recruiter – Noord-Holland

Vacature Recruiter – Noord-Holland

Introductie

Ben je op zoek naar een plek waar je naam kunt maken als Recruiter? Bij deze groeiende organisatie die nationale en internationale opdrachtgevers adviseert op het gebied van Finance, Compliance en Risk is geen dag hetzelfde! Hier krijg je de verantwoordelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden op jouw manier vorm te geven. Houdt jij je het liefst bezig met het werven en selecteren van medior en senior+ profielen? Streef je daarnaast naar kwaliteit, maar heb je er ook geen moeite om rekening te houden met praktische kaders? Onze collega Thom komt graag met je in contact!

Organisatie

De professionals binnen deze organisatie adviseren o.a. grootbanken, energiemaatschappijen, culturele instanties, winkelketens en verzekeraars op het gebied van Finance, Compliance & Risk. De organisatie, gehuisd in een karakteristiek pand, laat zich kenmerken als energiek en informeel en heeft de lat hoog gelegd met het oog op CSR. Als Recruiter werk je nauw samen met je collega’s binnen HR, Marketing en Business development.

Functie

Binnen deze functie zet jij jouw enthousiasme en overtuigingskracht in om Finance-, Compliance- en Riskprofielen proactief te benaderen en selecteren, met name op medior en senior+ niveau. Je hebt een sterke drive om je doelstellingen te bereiken en geeft dan ook niet zomaar op! Je behoudt hierbij het overzicht over je processen en legt je acties consequent vast. Ook draag je bij aan administratieve zaken als contractering.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO of WO-opleiding afgerond;
  • Je hebt minimaal 1,5 jaar ervaring als Recruiter, het liefst bij een vergelijkbare organisatie. Het is dan ook een pré als je bekend bent met economische en/of financiële profielen;
  • Je beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen;
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Aanbod

  • Een salaris van €3000-4000,- afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
  • Flexibiliteit in je werkweek;
  • Een 13de maand;
  • 26 vakantiedagen.

Inlichtingen

Herken jij je in het bovenstaande? Reageer dan nu! Neem contact op met Thom Bijsterbosch via 06 30 94 49 95 of thombijsterbosch@yobz.nl, of klik op de solliciteerknop.

Vacature referentienummer: 289

Solliciteren

Solliciteren