Home » Vacature Recruitment Coördinator Klantcontactcentrum – West-Brabant

Vacature Recruitment Coördinator Klantcontactcentrum – West-Brabant

Vind jij het leuk om te coördineren en als business partner te schakelen tussen verschillende partijen? Voor een van de grootste klantcontactcentra van Nederland zijn wij op zoek naar een Recruitment Coördinator! Zij nemen klantcontactprojecten uit handen voor grote opdrachtgevers. Iets voor jou? Lees snel verder!

Waar ga je dit doen?
Klantcontact draait 100% om mensen en dit zie je terug in de organisatie! Dit bedrijf heeft zeven vestigingen in Nederland en nu ook een in het buitenland. Jullie team bestaat uit zeven Recruitment Coördinatoren, twee Assistenten en een Recruitment Manager.

Wat ga je doen?
Je stelt vast welke vacatures er zijn, stelt wervingsprofielen op en werft nieuwe medewerkers, waaronder Klantcontactmedewerkers, Coaches en Projecttrainers. Je onderhoudt contact met externe uitzendbureaus, werkt samen met assessmentbureaus en onderhoudt contact met recruiters van andere vestigingen om uniformiteit te waarborgen. Ook evalueer je de toegevoegde waarde van de verschillende recruitmentdiensten die worden ingezet (uitzendbureaus bijvoorbeeld), rapporteer je over doorlooptijden van vacatures en onderzoek je hoe de organisatie verloop kan tegengaan op basis van managementinformatie. Je werkt daarom samen met de afdelingen HR advies, HR administratie, Capaciteitsmanagement, Training & Management, Communicatie en Sales. Tot slot zorg je ervoor dat recruitment binnen de organisatie klaar is voor de toekomst!

Wat mag je verwachten?

  • Een salaris van max. 2700,- bruto per maand afhankelijk van je werkervaring en opleiding;
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Pensioenopbouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een functie voor 28-40 per week.

Wie ben jij?

  • Je hebt minstens 1 jaar ervaring als recruiter aan de bureau- of corporate zijde;
  • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau;
  • Je bent een echte businesspartner: zacht op de relatie, hard op de inhoud;
  • Je bent creatief en oplossingsgericht. Je bent gefocust op samenwerking en kunt omgaan met hectiek;
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om af een toe met de poolauto naar een andere vestiging te gaan.

Klinkt goed!
Neem contact op met Thom Bijsterbosch via 06 30 94 49 95 of klik op de sollicitatieknop, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Na een (positieve) telefonische kennismaking met YOBZ leggen we je profiel voor aan onze opdrachtgever. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure bij de opdrachtgever zal je een Talenten en Motivatie Assessment maken. Toch geen match? Dan kijken we graag of een van onze andere vacatures aansluit bij jouw ambities. Tot snel!

Vacature referentienummer: 381

Solliciteren

Solliciteren