Home » Vacature Recruitment Manager – Utrecht

Vacature Recruitment Manager – Utrecht

Introductie

Jij durft richting te geven. Jouw sterke visie op IT-recruitment zet je in om de organisatie, een IT-dienstverlener, te helpen haar snelle groei bij te houden. Hierbij is er veel ruimte voor jouw ideeën! Je neemt ownership over de werving en selectie – hard werken, maar zo kun je wel echt iets voor elkaar krijgen. Klinkt goed toch? Lees snel verder!

Organisatie

Deze IT-dienstverlener bestaat al meer dan 15 jaar, maar heeft nog steeds de sfeer van een startup. Sinds een jaar of drie groeit de organisatie enorm hard. Als Recruitment Manager maak je deel uit van het HR-team, samen met de HR Manager, drie HR-assistenten en een Learning and Development Manager.

Functie

Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit van werving en selectie binnen de organisatie geborgd is. Dat betekent dat je de organisatie bij de hand pakt en je bezighoudt met strategie, processen, technologie, sourcing, de candidate experience, employer branding – alles wat nodig is om je doelen te bereiken. Je zet vacatures uit bij preferred suppliers, maar gaat ook zelf met vacatures aan de slag, van sourcen tot en met de overdracht naar HR. Je weet precies wat de organisatie haar (potentiële) werkgevers te bieden heeft en je draagt dit met veel plezier uit!

Functie eisen

  • Je hebt een HBO-opleiding afgerond;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol en een sterke visie op (IT) recruitment;
  • Je bent veranderingsgericht en durft jouw visie uit te dragen;
  • Je stapt makkelijk op mensen af en vindt het leuk om ambassadeur te zijn van de organisatie;
  • Je weet welke kanalen je in moet zetten om de juiste kandidaten te bereiken.

Aanbod

Naast een plezierige werkomgeving biedt de organisatie je het volgende:

  • Een salaris van tussen de 3700,- en 5300,- per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Mobiliteitsregeling;
  • Premievrij pensioen.

Inlichtingen

Herken jij je in het bovenstaande? Reageer dan nu! Neem contact op met Thom Bijsterbosch via 06 30944995 of thombijsterbosch@yobz.nl, of klik op de solliciteerknop.

Vacature referentienummer: 350

Solliciteren

Solliciteren