Home » Vacature Recruitment Marketing Specialist

Vacature Recruitment Marketing Specialist

Wil jij de opdrachtgevers van YOBZ advies geven op het gebied van online recruitment marketing? Krijg jij energie van het definiëren van een strategie die past bij de behoeftes van de opdrachtgever en heb je hier al minimaal 2 jaar ervaring in? Lees dan gauw de vacature van Recruitment Marketing Specialist!

Wat ga je doen?

Als Recruitment Marketing Specialist geef je bedrijven adviezen hoe zij online nieuw talent kunnen vinden en binden. Of je nu een strategie bedenkt hoe ze op lange termijn hun employer brand kunnen laden onder hun doelgroep(en), of snel en effectief vacatures kunnen vervullen. Jij bent dé business partner die met jouw expertise en interesse in online recruitment marketing ervoor zorgt dat de opdrachtgever als interessante werkgever in beeld komt bij hun doelgroep(en).

Jij bent de expert! Je neemt het huidige recruitment proces onder de loep en geeft advies waar zij verbeterslagen kunnen maken. Van de werken-bij-website en het ATS, tot en met het maken van candidate persona’s en opzetten van social media campagnes. Het is uiteindelijk jouw doel om bij te dragen aan de groeidoelstelling van de opdrachtgever.

Een dag als recruitment marketing specialist:

 • Interviews af nemen met interne ambassadeurs om candidate persona’s te creëren
 • Het schakelen met externe partners m.b.t. content creaties zoals; video, copywriting, fotografie, webdesign en webdevelopment
 • Meetings organiseren met interne stakeholders om updates te geven over status van het project en deadlines
 • Sturing geven aan foto-, video-, en interviewsessies.
 • Onderzoek doen naar welke kanalen relevant zijn voor de doelgroep(en)

Wie zijn wij?

Bij YOBZ helpen we organisaties succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dat kan betekenen dat we hen aan passende recruitment professionals helpen, dat we ondersteunen met een recruitment (marketing) strategie op maat, of dat we ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruitment professionals. Samen willen we recruitment als vak op de kaart zetten.

Maar dat is wat we doen. Dus: wie zijn wij?

De typische YOBZer bestaat niet. YOBZ is in een korte tijd enorm snel gegroeid en wij geloven dat we door mensen met verschillende persoonlijkheden, expertises en vaardigheden bij elkaar te brengen, we meer kunnen bereiken. Maar toch lijken we ook een beetje op elkaar. Wij kijken bijvoorbeeld liever naar hoe iets wél kan. We houden van de uitdaging die afwisseling ons biedt en willen ons continu blijven ontwikkelen. We begrijpen dat we het samen beter weten dan alleen. En we nemen recruitment dan wel heel serieus, maar onszelf niet zo.

Groeipad

Group 7

Wie ben jij?

Ben jij leergierig, communicatief, organisatorisch en haal je energie uit samenwerken? Dat zou al heel erg mooi zijn. Ook vragen wij:

 • Een professional met een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van (digital) marketing, communicatie of HRM met communicatievakken
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Recruitment Marketeer
 • Een communicatief sterke persoonlijkheid, zodat je kan optreden als inhoudelijke gesprekspartner en mensen kan enthousiasmeren
 • Kennis en interesse in de nieuwste trends omtrent Recruitment Marketing

Pluspunten

Samen met ongeveer 50 andere YOBZers bouw je aan de toekomst van Recruitment. Wij hebben namelijk de stellige overtuiging dat recruitment écht een vak is en onze missie is om recruitment nog beter op de kaart te zetten. Bij YOBZ kun je jezelf blijven ontwikkelen middels onze YOBZ Academy en dus heb je de kans om net zo hard te leren en te groeien als wij! Daarnaast leer je veel van elkaar, omdat er een transparante, ambitieuze en energieke sfeer heerst. Wat bieden wij nog meer?

 • Uitstekend salaris, dat als je even geen opdracht hebt gewoon wordt doorbetaald
 • Een bonusregeling
 • 8% vakantiegeld
 • Leaseauto, laptop van de zaak en telefoonvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Maandelijkse terugkomdag met gastsprekers en pizza & bier avond
 • Pensioenbijdrage
 • YOBZ weekend, uitjes, sportieve activiteiten en heel veel fun!

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na een week nog niets gehoord? Trek dan even aan de bel! Wij reageren op alle sollicitaties, dus neem contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld. 

Kennismaken

Eén van onze collega’s belt je om kennis te maken. Als dat klikt, maken we een afspraak om face-to-face kennis te maken met de Recruitment Coördinator.

Vinden we elkaar leuk?

Dan doen we je een aanbod, en gaan we je introductieperiode plannen! 

Wat onze professionals zeggen