Jouw recruitmentpartner in de

Zorg

Gekwalificeerd zorgpersoneel. Daar was al jaren een groot gebrek aan: verpleegkundigen, medisch specialisten, verzorgenden ig. Toen kwam Covid en is de arbeidsmarkt écht overgekookt. We hebben veel collega’s met ervaring in de zorg: interim recruiters en specialisten recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Samen hebben ze whitepapers, casestudies en blogs gemaakt om jou mee te nemen in creatieve, effectieve oplossingen voor recruitment in de zorg. Veel leesplezier!

Whitepaper: Hoe ga je als zorginstelling om met externe inhuur?

Veel zorginstellingen worstelen op dit moment met het vinden van het juiste personeel. Wij helpen jullie dan ook graag op weg met een aantal tips en adviezen.

Onze diensten


Talent sourcing

Actief in contact met
potentiële kandidaten


Full cycle recruitment

Van het eerste contact
t/m het aanbod


Recruitmentstrategie

Bepaal de meest
effectieve aanpak


Recruitmentmarketing

De juiste middelen
om je doelgroep te bereiken

Onze trots

Case: Elisabeth-Tweesteden zkh

De komende 6 jaar gaat de krapte in de zorg verder toenemen. Dat vraagt binnen recruitment om een nieuwe manier van werken.

Onze Interim Recruitment Professional Floor Duijvis heeft daarom voor ETZ een nieuw recruitmentproces ingericht, met als doel vooral de latent zoekende doelgroep te bereiken. Zij heeft voor zes functies een nieuwe strategie bepaald. Benieuwd hoe?

Testimonial

“Dankzij YOBZ konden we het proces van een afstand bekijken en optimaliseren. Optimaal gemak voor de kandidaten. Dat is goed gelukt!”

Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis

Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis

Testimonial

“Dankzij YOBZ konden wij de ingezette veranderingen op recruitment gebied verder vervolgen. Een YOBZ professional is tijdelijk écht onderdeel van je team.”

Laura Brouwer, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment bij GGz Centraal

Testimonial

"Door expertise van buitenaf aan te trekken merkte ik dat we steeds meer projecten kunnen oppakken en zijn onze nieuwe collega’s goed ingewerkt.”

Menno Heukels, HR Manager Woonzorg Flevoland

WIJ ZIJN YOBZ

Breed inzetbaar

Wij nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen, van de start van een opdracht tot de laatste minuut. Dat betekent dat we een interim recruiter plaatsen, maar ook blijven ondersteunen met de kennis van alle YOBZ-collega’s. Dat wij niet één recruitmentmarketing dienst leveren, maar recruitmentmarketing als geheel aanpakken. En dat we met het recruitmentbudget van onze opdrachtgevers omgaan alsof het onze eigen portemonnee is. Wij voeren niet overal hetzelfde kunstje uit, maar gaan voor maatwerk.

Onder het genot van een kop koffie jouw uitdaging bespreken? Wij staan voor je klaar!

Ellen Cornegoor Fotografie - YOBZ

Ansfrie de Jong

Onze opdrachtgevers binnen de Zorg

amphia-logo
Schermafbeelding 2020-04-21 om 21.39.33
SHL_logo_liggend_RGB
download (1)
ETZ
Ontwerp zonder titel-14
Ontwerp zonder titel-15
Ontwerp zonder titel-16
Laurens-logo-300x186
Fonteynenburg