Van employer branding tot onboarding

Wij helpen je met recruitment. Of dat een employer branding-strategie en uitvoer is, de selectie en implementatie van een ATS, of het sourcen van schaarse IT-ers: wij hebben de juiste collega aan boord.

Wat mogen we voor jou doen?

ONZE DIENSTEN

Recruitment is een vak. En wij zijn professionals.

Interim recruitment

Onze collega’s lossen recruitmentvraagstukken op. En dat vinden ze zo leuk, dat ze er hun vak van hebben gemaakt. We werken in uiteenlopende branches met elk hun eigen uitdagingen. Dat gaat van het tijdelijk invullen van een vacature tot het maken en uitvoeren van een compleet nieuwe recruitmentstrategie. Lees er alles over op deze pagina.

Recruitmentmarketing

In beeld komen bij latente doelgroepen. Maar waar begin je? Met ons team interim recruitmentmarketeers en specialisten in arbeidsmarktcommunicatie kom je erachter. We ontwikkelen een EVP, marketing- en communicatiestrategie en persona’s. Of we bouwen samen een careersite en zorgen voor goede jobmarketing en doelgroepcampagnes. Lees er alles over deze pagina.

Academy

Met zoveel recruiters en recruitmentmarketeers weten we veel. En dat delen we graag. Niet alleen in insights en whitepapers op deze site, maar ook via onze academy. Op onze eigen academy leren onze eigen collega’s nieuwe vaardigheden en vakkennis, maar bij beschikbaarheid is de Academy ook opengesteld voor externe cursisten. Lees alles over onze Academy op deze pagina.

We voelen ons thuis

Wij nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen. Vanaf de eerste dag tot de laatste, en daarna. Het recruitment- of marketingbudget? Daar gaan we mee om alsof het ons eigen geld is. En weet één van ons het antwoord op een vraagstuk niet? Dan vallen we terug op elkaar en onze gezamenlijke kennis. Zo haal je 40 professionals tegelijk

Ontmoet onze collega’s bij jou in de buurt