Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Onze diensten

Voor iedere recruitmentuitdaging hebben wij een passende oplossing. Te weinig kandidaten in de funnel, administratieve ondersteuning in het recruitment proces, end-to-end recruitment, of wil je een sterke en onderscheidende recruitment campagne opzetten? Onze Interim Professionals staan door heel Nederland klaar! 

Interim Recruitment

Tijdelijke vervanging nodig door een zwangerschapsverlof, of heb je een strategische uitdaging? Voor elke opdracht hebben wij een passende Interim Professional klaarstaan. Van junior tot senior, van Sourcer, Recruitment Consultant tot Recruitment Manager en van Den Helder, Maastricht tot Amsterdam.

Interim Recruitment marketing

Recruitment Marketing is een vak apart. Iets waar wij de juiste Interim Professionals voor in huis hebben: ervaren specialisten in Employer Branding, marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Heb je een nieuwe werken-bij-site nodig, moet je employer brand op de schop of wil je nieuwe doelgroepen aantrekken? 

Recruitment ondersteuning

In 2022 zijn wij het Recruitment Traineeship gestart. Een Traineeship voor carriereswitchers en junior recruiters. De trainees worden in 10 maanden volledig opgeleid tot top recruiter. 

Wil jij je funnel vullen met nieuwe medewerkers, maar heeft jouw team geen tijd om te searchen? Of heb jij een overload aan sollicitanten maar de capaciteit voor de operationele en/of administratieve recruitment taken niet; onze Interim Recruitment Trainees helpen je graag! 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in