Eén partner voor al je recruitment vraagstukken

Bij YOBZ helpen wij organisaties succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dat kan betekenen dat wij jullie aan passende recruitment professionals helpen, dat wij ondersteunen met een recruitment (marketing) strategie op maat, of dat wij ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruitment professionals.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Onze services

Recruitment vraagt om professionals die weten wat ze doen

Vind een recruiter

Onze eigen interim recruiters hebben er hun beroep van hebben gemaakt om steeds opnieuw met de hulpvraag van een andere organisatie aan de slag te gaan, van operationeel tot strategisch niveau. Zij hebben ervaring in uiteenlopende branches, velen volgen onze recruitment opleiding en gedurende de opdracht blijven wij ze ondersteunen. Ook kunnen zij met vragen altijd op elkaar terugvallen: op de expertise van ruim 30 recruitment professionals. Meer informatie over onze interim services vind je hier!

Recruitment marketing

Wil jij bij jullie doelgroep(en) in beeld komen en online nieuw talent aantrekken? Onze Recruitment Marketing Specialisten staan voor je klaar. Zij bepalen een langetermijnstrategie voor jullie employer brand, bedenken hoe jullie snel bepaalde vacatures kunnen invullen of zorgen voor een volledig nieuwe werken-bij-site – om een paar voorbeelden te geven. In plaats van een beperkt aantal diensten te leveren zorgt YOBZ ervoor dat recruitment marketing als geheel geborgd is.

YOBZ Academy

In een wereld waar de juiste kandidaten schaars zijn, maken vaardigheden op het gebied van zaken als sourcen, interviewtechniek en employer branding het verschil. Met de YOBZ Academy leren onze Recruitment Professionals alles wat zij nodig hebben om succesvol als recruiter aan de slag te gaan of hun recruitmentvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wij staan voor wat we doen

Bij YOBZ nemen wij verantwoordelijkheid voor wat wij doen, van de start van een opdracht tot de laatste minuut. Dat betekent dat als wij een interim recruiter plaatsen, wij daar niet ophouden maar blijven ondersteunen met de kennis van ruim 30 YOBZsters. Dat wij niet één recruitment marketing dienst leveren, maar recruitment marketing als geheel aanpakken. En dat wij met het recruitment budget van onze opdrachtgevers omgaan alsof het onze eigen portemonnee is. Wij voeren niet overal hetzelfde kunstje uit, maar gaan voor maatwerk.

Ontmoet onze collega’s bij jou in de buurt