Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Zorg

Gekwalificeerd zorgpersoneel. Daar was al jaren een groot gebrek aan: verpleegkundigen, medisch specialisten, verzorgenden ig. Toen kwam corona en is de arbeidsmarkt écht overgekookt. We hebben veel collega’s met ervaring in de zorg: interim recruiters en specialisten recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Samen hebben ze whitepapers, casestudies en blogs gemaakt om jou mee te nemen in creatieve, effectieve oplossingen voor recruitment in de zorg. Veel leesplezier!

Klantcases

De zorg is één van de branches waar wij het meest actief in zijn, en inmiddels dus ook enorm veel ervaring in op gedaan hebben.

Het opzetten van de recruitment afdeling bij Stichting Nieuw Unicum, inclusief werken-bij site, recruitmentvideo’s en ATS implementatie. Het invullen van zij-instroomtrajecten voor Verzorgende IG bij Viva Zorggroep en Stichting Nieuw Unicum. Maar ook het introduceren van sourcing bij Omring. En het lanceren van de nieuwe werken-bij site en onboardingsapp bij het Amphia Ziekenhuis. En dit is niet eens alles! 

Bekijk de zorg en andere klantcases via de button hieronder!

Whitepaper

Hoe ga je als zorginstelling om met externe inhuur?

Veel zorginstellingen worstelen op dit moment met het vinden van het juiste personeel. Zorgprofessionals zijn nu eenmaal een schaarse doelgroep. Het zal je dus niet verbazen dat er veel vraag is naar zorgpersoneel op inhuurbasis. Onze YOBZ collega’s weten als geen ander dat er veel zaken om de hoek komen kijken bij een goede samenwerking met bureaus. Wij helpen je dan ook graag op weg met een aantal tips en adviezen.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in