Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Interim Recruitment

Waar heb je een Interim Recruiter voor nodig? Onze medewerkers werken op diverse opdrachten van drie maanden tot 1,5 jaar. Heb je tijdelijke vervanging nodig voor een zwangerschapsverlof, of sta je voor een strategische uitdaging?  Voor elke opdracht hebben wij de beste Interim Professional klaarstaan. Van junior tot senior, van sourcer, recruitment consultant tot manager en van Den Helder, Maastricht tot Amsterdam.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Skills

Onze Interim Recruiters zijn bij ons in dienst. Dat betekent zekerheid voor onze klanten én medewerkers. Alle Interim Recruiters volgen regelmatig trainingen, masterclasses en een coachingstrajectZo houden we kennis up-to-date en ontwikkelen onze collega’s zichzelf als professional en persoonlijk.

Zet je een Interim Recruiter in? Dan haal je iemand in huis die in korte tijd voor verandering zorgt. Een medewerker met veel ervaring bij verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. Iemand die weet wat er moet gebeuren om jouw recruitmentvraagstuk op te lossen. 

SOURCING

end to end recruitment

ATS implementatie

Proces optimalisaties

Content creatie

Werken-bij site

Onze trots

Een optimalisatie van het recruitment proces bij Vermaat of GGZ Centraal, het internationaal werven van kandidaten bij Planon (IT), of het implementeren van een ATS en werken-bij site bij Holland & Barrett. Wij hebben alle skills en ervaring in huis. 

Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Check de klantcases!

In vijf stappen een YOBZer!

Stap 1

Neem contact op!

Stap 2

Afspraak met Business Managers Koen of Emilie

Stap 3

Kennismaking met
Interim Recruiter(s)

Stap 4

Offerte

Stap 5

Akkoord!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in