Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Finance

Er is veel gaande in de financiële sector. Verandering in gevraagde profielen door verdergaande digitalisering, het samenvoegen van processen en systemen voor vaste en flexibele inhuur en een toenemende wervingsaandacht en strategie voor diversiteit en inclusie. Maar bijvoorbeeld ook het verleiden van professionals in schaarse CDD en juridische doelgroepen.

Herkenbaar? Voor ons ook. Wij kunnen jou hier voor zowel de korte als lange termijn bij helpen.

Klantcases

Wij hebben de ontwikkelingen van de afgelopen tijd vanuit verschillende hoeken en financiële organisaties meegemaakt, recruitment strategieën versterkt en vooral veel nieuwe talenten aangenomen. 

Onze Sourcers vullen de talentpool bij de Rabobank, de Interim Recruiters pakken de selectieprocedure op. Het stroomlijnen van de recruitmentprocessen bij Flynth. Of het recruiten van helpdesk medewerkers, en het trainen van teamleiders op gespreksvoering bij Independer. Wij helpen jou!

Wij werken aan nog meer klantcases, maar voor nu delen wij met trots alvast onze finance klantcase bij de Rabobank.

Whitepaper

Whitepaper: Zo blijf je als finance recruiter succesvol in de snel veranderende financiële wereld!

De ontwikkelingen binnen de financiële branche gaan zo snel dat er ook op recruitment gebied een grote uitdaging ligt. In deze whitepaper vertellen we meer over de ontwikkelingen, het schaap met de vijf poten en hoe je als recruiter je aanpak aanpast om succesvol te kunnen blijven werven.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in