Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

IT

Het is geen breaking news dat personeel in de IT schaars is. Dat IT’ers LinkedIn verlaten om van de onophoudelijke stroom berichtjes van recruiters verlost te zijn. Dat de skills van kandidaten te vaak niet matchen met de vraag. En dat de kosten van W&S-bureau’s de pan uit rijzen. Op deze pagina vertellen onze interim recruitment professionals vanuit hun kennis en ervaring in de IT wat wij als oplossingen op korte- en lange termijn zien.

Klantcases

Een internationale wervingsstrategie bij Planon. Verschillende tijdzones, culturen, behoeften en profielen. Hoe speel je hier op in? 

Interim Recruitment Professional Rianne is gestart met deze uitdagende opdracht. Vanwege haar zwangerschapsverlof heeft YOBZer Angelique het overgenomen. Wel zo praktisch voor Planon.

Wij hebben naast de Planon klantcase nog veel meer succesverhalen bij opdrachtgevers uitgewerkt. Bekijk ze allemaal op de klantcase pagina! 

Whitepaper

Whitepaper: Succesvolle IT-werving | In drie stappen naar een unieke IT recruitmentstrategie!

Werving van IT-ers is werven in een razendsnel veranderende markt. Een markt die ook nog eens te maken heeft met enorme krapte. IT-ers worden wekelijks benaderd voor een andere baan en het beeld dat ze hebben van recruiters is vaak verre van positief. Als ze toch openstaan voor iets anders, dan is de concurrentie moordend.

Wij hebben helaas geen magische formule. Wel geven we je een adviezen die je kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Er zijn tenslotte jaarlijks ruim 50.000 IT-ers die wél overstappen of instromen!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in