Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

YOBZ Story

Onze missie: recruitment als vak op de kaart zetten. Wij helpen opdrachtgevers met recruitment, recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Door onze Interim Professionals tijdelijk bij opdrachtgevers te plaatsen helpen we de organisatie vooruit: door tijdelijke vervanging, maar ook door nieuwe strategieën te ontwikkelen en implementeren. Kortom; één partner voor al je recruitment vraagstukken. Dat is wel zo praktisch.

Meet the team

Wij zijn inmiddels met ruim 80 YOBZers, waarvan 70 als Interim Professional dagelijks bij onze opdrachtgevers aan de slag zijn. Zoals je hieronder ziet een heel divers team, en dan heb je alle verschillende persoonlijkheden en ervaring nog niet eens gezien. 

Office

Marc Eijkens
Algemeen directeur
Emilie Lamers
Business Manager
Koen Vermeer
Business Manager
Rick Jans-Beken
Business Manager
Mireille ten Wolde
People & Culture
Jesper Matser
Corporate Recruiter
Lindy Hage
Marketing manager
Marnix Wesselink
Talent Management Lead
Marjolein de graaf
Talent Manager

Interim Recruitment Marketeers

Amelia Nzau
Niels van Harten
Linda van winkoop

Interim Recruiters

Arne Boogert
Aschlyn Pedro
Bo Maas
Bas Steinmeijer
Caroline van den Breukel
Catelijne Kunst
Charlotte Rutgers
Clarice Belle
Daniël Sheombarsingh
Daniella Fotiadis
Danny Andriese
Danny de Boer
Demi Horters
Deveney Boscart
Dion Heuven
Hodan Asker
Iris van der lei
Faouzi Chibrani
Faye Teeling
Fleur Miltenburg
Jalene Pindon
Jaron Bossinade
Joey de Jongh
Jaimy Karouw
Jan Wessel van Spaendonck
Ky Thoes
Liz Pique
Linda van Alphen
Jitske van de kuilen
Judith Hamers
Mickey Vera
Noura el Yaakoubi
Nurmya Vaane Tuharea
Olivier Neervoort
Marijke Smitstra
Rianne Coenen
Riffad Dhonre
Sander Gunnink
Sara Tahri
Raiesa Lala
Wendy Dirks
Yasemin Bos
Yvette van Deijnen
Yvette Scheltinga
Susanne Mimpen

Recruitment Trainees

Isaurah van den Berg
Marwa Korch
Laura Biesenbeek
Kaat dewitte

Verandering

We geven onze opdrachtgevers door al onze ervaring nieuwe inzichten, een andere aanpak, en veranderen de manier waarop ze naar recruitment kijken.

Vooruitgang

Door organisaties vooruit te helpen, komen we zelf ook steeds verder in onze kennis en ervaring. We investeren veel in onze eigen vooruitgang door onze academy en coachingstrajecten.

Verbinding

We werken allemaal aan een andere opdracht, maar doen dat samen. De kennis van je collega's neem je mee op opdracht, en samen leren we van elkaar.

Vrijheid

We zijn allemaal professionals. Er is geen manager die over je schouder meekijkt, maar maken zelf onze opdracht tot een succes. Zo staan we zelf aan het roer van onze carrière.

Kernwaarden

Aangezien je als Interim Professional intern bij de opdrachtgever werkt, met een eigen cultuur, vinden wij de juiste YOBZ-cultuur heel belangrijk. Een cultuur die past bij het werken als Interim Professional en bij YOBZ als organisatie. 

Tijdens je jaarlijkse gesprek worden de kernwaarden ook besproken. Hoe betrokken ben je bij YOBZ? En zorg je in je opdrachten voor vernieuwing? Dit allemaal om te zorgen dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. Stilstaan doen we liever niet.

Werken bij YOBZ

Werken bij YOBZ, hét interim recruitment bureau van Nederland. Afwisseling van interim opdrachten, de gezelligheid en kennis van 60 collega’s. En ondertussen keihard werken aan je ontwikkeling. 

Wij hebben voor iedereen een passende vacature, of je nou net de eerste stappen in recruitment maakt, al veel kilometers hebt gemaakt of een ervaren (recruitment) marketeer bent. Word een YOBZ-er!

recruitment bureau yobz
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in