Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

The YOBZCAST

Een YOBZ podcast met onze eigen collega’s. Floris en Marnix gaan elke maand in gesprek met collega’s en partners over hun ervaringen, successen en ambities. We behandelen elke podcast twee statements over een recruitmentonderwerp. En we sluiten af met drie tips, wel zo praktisch.

Insights

Met 80 Talent Sourcers, Recruiters en Recruitment Marketeers hebben we een enorme bak aan kennis. Die kennis zetten we in bij onze opdrachtgevers, maar delen wij ook graag met jou.

Met al die kennis onder één dak kunnen we je veel vertellen over trends, best practices en praktische tips. Op de pagina ‘Insights’ lees je artikelen over verschillende recruitment onderwerpen, en over recruitment in verschillende branches. 

Whitepapers

De effectiviteit van Campus recruitment: wat is de return on investment? In veel organisaties zien we dat er ‘iets’ met Campus Recruitment gedaan wordt, maar waarom eigenlijk?

Lees meer en download de whitepaper

Waar begin je met de inzet van video voor recruitment? Ready, Set, Action! Zo simpel is het niet. Voordat je met videocontent aan de slag gaat staan wil je dit weten.

Lees meer en download de whitepaper

“Dit is het moment om (alvast) een sterke talentpool op te bouwen, maar hoe doe ik dat eigenlijk?” Of: “hoe kan ik het beste omgaan met mijn bestaande talentpool?” We helpen je graag.

Lees meer en download de whitepaper

Werving van IT-ers is werven in een razendsnel veranderende markt. Een markt die ook nog eens te maken heeft met enorme krapte. In drie stappen naar een unieke IT recruitmentstrategie! 

Lees meer en download de whitepaper

Een briefje op het raam: verkoper gezocht. Dat is inmiddels wel antiek. Toch? Wat zijn de uitdagingen, maar vooral: de kansen voor jouw winkel? Een bekende naam en veel ‘volk over de vloer’ heb je al, dus het begin is er. Hoe zorg je dan dat winkelpersoneel bij jou komt en blijft werken?

Lees meer en download de whitepaper

De ontwikkelingen binnen de financiële branche gaan zo snel dat er ook op recruitment gebied een grote uitdaging ligt. In deze whitepaper vertellen we meer over deze ontwikkelingen, het schaap met de vijf poten en hoe je als recruiter je aanpak aanpast om succesvol te kunnen blijven werven.

Lees meer en download de whitepaper

Veel technische werkgevers zijn voor een groot deel afhankelijk van externe leveranciers. Waar moet je rekening mee houden en wat moet je intern op orde hebben voordat je aan zo’n samenwerking begint. Met andere woorden: hoe pas je partnermanagement toe?

Lees meer en download de whitepaper

Strategische personeelsplanning is al jaren een hot issue binnen HR-land. Het laat je vooruit kijken en maakt in-, door-  en uitstroom inzichtelijk. Een mooi HR-instrument, maar in de praktijk vaak lastig om de organisatie mee te krijgen en het succesvol te implementeren. In zes stappen naar een strategisch personeelsplan.

Lees meer en download de whitepaper

Het invullen van vacatures in het onderwijs lijkt steeds lastiger te worden. Dat zal voorlopig nog niet veranderen. Wij snappen dat jij je afvraagt: zijn er mogelijkheden om het onderwijs aantrekkelijker te maken en zo meer leerkrachten te werven?

Lees meer en download de whitepaper

De voor- en nadelen, tips en werkwijzen voor het werven van interne kandidaten!

Dat de arbeidsmarkt onder druk staat is inmiddels een schot voor open doel. Los van hoe we uit de huidige Covid-situatie komen, is het in veel vakgebieden heel moeilijk de juiste kandidaten te werven. Omdat ze er simpelweg niet zijn, niet op zoek zijn of voor een andere organisatie of functie kiezen. In deze whitepaper geven onze interim recruitment professionals vanuit hun ervaring de voor- en nadelen, tips en werkwijzen mee voor het werven van interne kandidaten.

Lees meer en download de whitepaper

Kruip in het hoofd van jouw ideale kandidaat!

Dat er schaarste heerst op de arbeidsmarkt is een feit. Gelukkig zijn er allerlei middelen en tools om jouw ideale kandidaten te vinden, bereiken én overtuigen. Wij nemen je mee in het gebruik van een persona om de juiste kandidaten aan te trekken door doelgroepgericht te gaan recruiten. Na het lezen van deze whitepaper, weet jij:

  • wat een persona precies is;
  • wat de voordelen zijn van het werken met persona’s;
  • hoe je een persona opstelt;
  • hoe een persona er uit eindelijk uit komt te zien;
  • de vervolgstappen.


Lees meer en download de whitepaper

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in