Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Interim Recruitment Marketing

Recruitment Marketing is een vak apart. Iets waar wij de juiste Interim Professionals voor in huis hebben: ervaren specialisten in Employer Branding, marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Heb je een nieuwe werken-bij-site nodig, moet je employer brand op de schop of wil je nieuwe doelgroepen aantrekken? Zij staan voor jou klaar! 

Wij horen graag wat wij voor jou kunnen doen!

Onze skills

Onze Interim Recruitment Marketeers zijn bij YOBZ in dienst. Dat betekent zekerheid voor jou als klanten én medewerkers. Al onze collega’s volgen regelmatig trainingen, masterclasses en een coachingstraject. Zo houden we kennis up-to-date en ontwikkelen onze medewerkers zichzelf op professioneel en persoonlijk gebied.

Een Interim Recruitment Marketeer inhuren? Dan haal je een recruitment professional in huis die in korte tijd voor verandering zorgt. Een Marketeer met veel ervaring bij verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren. Een professional die weet wat er moet gebeuren om jou als bedrijf op de kaart te zetten. 

Employer branding

Contentcreatie

Social media Advertising

Employer value proposition

Creatieve concepten en campagnes

Werkenbij-site

Seo & Sea

Stakeholder-management

Inkoop- en budgetmanagement

Onze trots

Zoals bijna alle organisaties kampte NS al een tijdje met personeelstekort, maar net na het begin van mijn opdracht moest zelfs de dienstregeling versoberd worden. Werk aan de winkel dus!

Bij de NS was Marleen verantwoordelijk voor de distributie van recruitment marketingcampagnes. Uiteindelijk heeft zij door een optimalisatie slag dit proces efficiënter en goedkoper gemaakt. En als kers op te taart werd één van onze campagnes breed opgepakt in de media en genomineerd voor verschillende awards.

Benieuwd naar het hele verhaal van Marleen en andere Recruitment Marketeers? Lees onze klantcases. 

In vijf stappen een YOBZer!

Stap 1

Neem contact op!

Stap 2

Afspraak met Business Manager Koen of Emilie

Stap 3

Kennismaking met
Recruitment Marketeer(s)

Stap 4

Offerte

Stap 5

Akkoord!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in