Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Techniek

Technisch personeel: ze zijn al schaars, en het wordt alleen maar schaarser. Jongeren kiezen te weinig voor techniek en de huidige pool technici vergrijst. Terwijl we er steeds méér nodig hebben. Tijd om aan de slag te gaan dus! Op deze pagina vertellen onze interim recruitment professionals hoe zij hun opdrachten in de techniek succesvol hebben aangepakt. Inspiratie voor jou om zelf aan de slag te gaan dus.

Klantcases

Wij hebben meerdere technische organisaties geholpen met het oplossen van recruitment uitdagingen. 

De uitdaging in het vinden van personeel bij de NS is inmiddels bij iedereen bekend. Onze Recruitment Marketeer heeft verschillende recruitmentcampagnes gedraaid voor het vinden van IT-ers, van het inzetten van gamification tot tv reclames.

Maar ook het oppakken van de selectieprocedure bij Enexis of het lanceren van een nieuwe werken-bij site bij Pon is ons niet vreemd. Kortom; wat is jouw uitdaging? Wij helpen je graag! 

Whitepapers

Veel technische werkgevers zijn voor een groot deel afhankelijk van externe leveranciers. Hoe zorg je voor een  goede samenwerking, geen te hoge fee of omrekenfactor en dat kandidaten aansluiten bij het profiel dat je zoekt? Kortom; hoe verlies je geen tijd en geld.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in