Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Recruitment ondersteuning

Moeite met het invullen van je vacatures? Je bent niet de enige. 

Wil jij je funnel vullen met nieuwe medewerkers, maar geen tijd om te searchen? Of een overload aan sollicitanten, maar de capaciteit voor de operationele recruitment taken niet; onze Recruitment Trainees helpen je graag! 

Een inmail sturen is natuurlijk zo gedaan. Wij leiden onze collega’s op om een écht succesvolle sourcing strategie in te zetten. Zo zorgt een Recruitment Trainee voor de instroom van geschikte kandidaten. 

Skills

Onze Recruitment Trainees zijn bij ons in dienst. Dat betekent zekerheid voor onze opdrachtgevers én collega’s. Recruitment Trainees worden in ons Traineeship in de theorie en praktijk geschoold om een succesvolle sourcingstrategie neer te zetten. Verder volgen ze regelmatig trainingen, masterclasses en een coachingstraject. Zo houden we kennis up-to-date en ontwikkelen onze collega’s zichzelf als professional en op persoonlijk vlak. En weet jij dat je een goede Young Professional in huis haalt. 

Onze kracht? Collega’s staan er nooit alleen voor. Met meer dan 70 Recruitment Professionals in huis kunnen iedereen terugvallen op elkaars kennis en ervaring. 

Talent SOURCING

Administratieve ondersteuning

Intake gesprekken

Boolean-expertise

Talentpools opbouwen

Jouw uitdaging?

Onze trots

Onze belofte; wij lossen jouw recruitment uitdaging op. Nu is het natuurlijk wel fijn als je daar dan ook iets over kan lezen. Benieuwd hoe wij jouw recruitment uitdagingen kunnen oplossen? Wij hebben een aantal succesverhalen bij onze opdrachtgevers voor je uitgewerkt. Klantcases vanuit verschillende branches en recruitment vraagstukken. Alvast een stukje kennisdeling met jou!

In vijf stappen een YOBZer!

Stap 1

Neem contact op!

Stap 2

Afspraak met Business Manager Koen of Emilie

Stap 3

Kennismaking met Recruitment Trainee

Stap 4

Offerte

Stap 5

Akkoord!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in