Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

FAQ

De YOBZ FAQ, waar we de meest gestelde vragen beantwoorden van onze dienstverlening. Nieuwsgierig hoe snel je een interim professional kunt inzetten? Hoe ons factureringsproces werkt? Of welke branches wij bedienen? Wij hebben het antwoord voor je!

Toch nog een andere vraag? Neem contact op met onze Business Managers Koen of Emilie. Direct bellen is uiteraard altijd mogelijk. Plan je liever even een korte online afspraak in? Dat kan natuurlijk ook. Klik hieronder op “plan vrijblijvend een afspraak in” om de beschikbaarheid in hun agenda te zien.

Over het algemeen zetten wij onze interim professionals tussen de 24 tot 40 uur per week in. Onze Business Managers denken graag met je mee over hoe en met wie wij jouw uitdaging het beste kunnen oplossen. Maatwerk is daarin altijd mogelijk.

De duur van de inzet van onze recruitment professionals is afhankelijk van jouw vraagstuk. Na een intake met onze Business Managers weten zij welke professional de beste match is en kunnen zij een inschatting maken van de duur van de opdracht. Gemiddeld genomen betreft dit tussen de drie en de zes maanden. Een maand voor einde opdracht bespreken wij of verlengen gewenst is, zowel vanuit jou als de professional. Wij hanteren een opzegtermijn van één maand.

Als opdrachtgever krijg je toegang tot een eigen klantportaal. In dit portaal heb je altijd inzicht in de gewerkte uren van de professional. De maandelijkse factuur wordt verstuurd nadat jij als opdrachtgever de uren geaccordeerd hebt. Zo heb jij hier zelf controle over.

Wij zijn gespecialiseerd in interim recruitmentoplossingen, waardoor wij snel kunnen schakelen. Zodra je één van onze businessmanagers gesproken hebt, ontvang je dezelfde dag nog profielen van onze recruitment professionals. Op deze manier helpen wij je snel uit de brand, daar zijn we voor 😊.

Meer informatie kun je terugvinden op de pagina ‘onze werkwijze.

Wij zijn actief in alle branches. Met ruim 75 interim professionals, hebben wij alle ervaring en kennis in huis. Wij proberen ook altijd de optimale match tussen de expertise van de professional en de betreffende branche te maken. Heeft de professional die jij spreekt nog geen ervaring in jouw branche? Geen probleem. Één vraag in onze groepsapp en de kennis is opgehaald.

Uiteraard hebben wij een aantal focus branches; overheid, zorg, retail, techniek, IT, finance, onderwijs, automotive, horeca/leisure & industrie. Meer informatie kun je terugvinden op de pagina ‘Branches‘.

Interim recruiters: Onze recruiters zijn het hart van jouw wervingsproces. Zij zijn het eerste contact voor potentiële kandidaten met jouw organisatie. Ze dragen zorg voor een soepel lopend wervingsproces, zorgen ervoor dat kandidaten goed, snel en eerlijk beoordeeld worden en vinden zo de perfecte match voor jouw vacatures.

En dat is maar een klein deel van wat een recruiter doet. Kandidaten sourcen via LinkedIn en/of jobboards, hiring managers aan de hand nemen in het proces, zorgen dat alles AVG-proof verloopt, selectie van een nieuw ATS of de pre- en onboarding van nieuwe collega’s begeleiden: onze recruiters zijn van alle markten thuis.

Recruitment marketeers: Recruitment marketeers zorgen dat jouw organisatie zich positioneert als een interessante en onderscheidende werkgever. Denk aan; employer branding, een contentstrategie, opstellen of optimaliseren van een werken-bij site, campagnes etc. Met als resultaat het genereren van meer kwalitatieve sollicitanten en het opbouwen van een pool met geïnteresseerde kandidaten.

Recruitment ondersteuning: Moeite met het invullen van je vacatures? Je bent niet de enige. Wil jij je funnel vullen met nieuwe medewerkers, maar geen tijd om te searchen? Of een overload aan sollicitanten, maar de capaciteit voor de operationele recruitment taken niet; onze Recruitment Trainees helpen/ontzorgen je graag! 

Onze YOBZ recruitment opleiding is toegankelijk voor alle organisaties die van hun startende recruiters een vak-professional willen maken! Gedurende negen weken een wekelijkse training op één van de recruitment aspecten. Een plug-and-play-oplossing, waarmee nieuwe collega’s door ervaren YOBZ recruiters en recruitment marketeers getraind worden.

In het kort:

 • Negen trainingen op het YOBZ kantoor in Hilversum
 • Van vacature-intake tot en met recruitment marketing
 • Trainingen van onze eigen interim professionals
 • Als bestaande opdrachtgever zijn de kosten € 1.295,- (i.p.v. € 1.500,-), inclusief certificaat
 • De opleiding start iedere vier maanden

Meer informatie en startdagen kun je terugvinden op de pagina ‘YOBZ Academy’. 

Recruitment Marketing is een vak apart. Iets waar wij de juiste Interim Professionals voor in huis hebben: ervaren specialisten in onder andere Employer Branding, marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Heb je een nieuwe werken-bij-site nodig, moet je employer brand op de schop, wil je starten met wervingscampagnes of wil je nieuwe doelgroepen aantrekken? Zij staan voor jou klaar! 

Onze interim Professionals beschikken over de volgende expertises:

   • Employer Branding
   • Contentcreatie
   • Social Media Advertising
   • Employer Value Proposition
   • Creatieve concepten en campagnes
   • Werkenbij-site creatie of optimalisatie
   • SEO
   • SEA
   • Stakeholdermanagement 
   • Inkoop- en budgetmanagement 
   • Data-analyses

Wij hebben een groot netwerk van recruitment professionals, waar mogelijk jouw nieuwe interne recruiter tussen zit. Wij helpen je graag in deze zoektocht doormiddel van werving & selectie. In de tussentijd een interim recruiter inhuren om te overbruggen? Ook dat is uiteraard mogelijk! Wij bespreken graag de mogelijkheden rondom werving & selectie met je. Neem hiervoor contact op met onze business managers.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in