Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Retail

Recruitment in de retail. Waar zullen we beginnen? De mismatches, de hoge uitstroom, of al die no-shows voor gesprekken? Dat je grote volumes moet recruiten maar de hiring managers het teveel op z’n beloop laten? Je bent niet alleen: dit is voor onze Interim Professionals herkenbaar bij veel Retail organisaties. Op deze pagina vind je inspiratie en cases van onze ervaren Interim retail recruiters. En wij helpen jou natuurlijk graag verder!

Klantcases

Wij hebben inmiddels heel wat opdrachtgevers geholpen met het oplossen van hun retail recruitment vraagstukken. Of het nou gaat om het terugvoeren van 3000 openstaande uren naar 1000 uur bij Vermaat, het opzetten van een recruitment afdeling bij Holland & Barrett en Bouwmaat of het optimaliseren van de werken-bij site en sourcing strategie bij Eye Wish. 

Voor iedere uitdaging hebben onze YOBZ-ers een oplossing. Benieuwd naar een aantal succesverhalen? Wij hebben een aantal klantcases binnen de retail voor je uitgewerkt!

Whitepaper

Een briefje op het raam: verkoper gezocht. Dat is inmiddels wel antiek. Toch? Wat zijn de uitdagingen, maar vooral: de kansen voor jouw winkel? Een bekende naam en veel ‘volk over de vloer’ heb je al, dus het begin is er. Hoe zorg je dan dat winkelpersoneel bij jou komt en blijft werken?

Hoe zorg je dat winkelpersoneel bij jou komt en blijft werken? Wij geven je graag een aantal tips & tricks voor het recruiten van nieuw winkelpersoneel, bijbanen en parttimers!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in