Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Overheid

Recruitment en personeelsmanagement bij de overheid staat onder druk: er is snelle vergrijzing, het imago van overheden als werkgever is niet altijd rooskleurig en er is veel externe inhuur. Op deze pagina lees je onder meer over strategische personeelsplanning en hoe onze Interim Recruiters en Recruitment Marketeers overheden helpen met hun HR- en recruitmentuitdagingen. Hoe kunnen wij jou helpen?

Klantcases

Wij hebben bij meerdere overheidsorganisaties meegewerkt aan recruitment vraagstukken. Op alle vlakken en niveaus binnen recruitment hebben wij expertise hiervoor.

Van procesoptimalisatie bij GGZ centraal tot recruitmentcampagnes bij de Belastingdienst en Dienst Justitionële inrichtingen. Of het oppakken van lopende wervingsrondes tot adviseur in recruitment bij de Nederlandse Arbeidsinspectie.

Wij werken momenteel nog aan meerdere klantcase binnen de overheid, maar delen met trots alvast ons succesverhaal bij GGZ Centraal.

Whitepaper

Strategische personeelsplanning is al jaren een hot issue binnen HR-land. Het laat je vooruit kijken en maakt in-, door-  en uitstroom inzichtelijk. Een mooi HR-instrument, maar in de praktijk vaak lastig om de organisatie mee te krijgen en het succesvol te implementeren.

Download de whitepaper “Strategische personeelsplanning binnen de overheid”, en lees hoe je in zes stappen tot een strategisch personeelsplan komt.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in