Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Onderwijs

Het lerarentekort. Wij kunnen het woord niet meer horen, maar het is wel realiteit. We missen een slordige 1.400 vakbekwame docenten. Gelukkig zijn er ook steeds meer oplossingen, maar de eindstreep is nog niet in zicht. Om jou alvast verder op weg te helpen vind je op deze pagina een whitepaper, casestudies en insights van onze interim onderwijsrecruiters.

Klantcases

Benieuwd hoe wij jouw recruitment uitdagingen kunnen oplossen? Wij hebben een aantal succesverhalen bij onze opdrachtgevers voor je uitgewerkt. 

Onze belofte; wij lossen jouw recruitment uitdaging op. Nu is het natuurlijk wel fijn als je daar dan ook iets over kan lezen. Klantcases vanuit verschillende branches en recruitment vraagstukken. Alvast een stukje kennisdeling met jou!

Whitepaper

Whitepaper – Werven in het onderwijs: het vinden van leerkrachten is moeilijker dan ooit!

Vraag een willekeurig schoolbestuurder naar het aantal openstaande vacatures binnen de organisatie en je zult je verbazen over het aantal dat nog vervuld moet worden binnen afzienbare tijd. Het invullen van vacatures in het onderwijs lijkt steeds lastiger te worden. Dat zal voorlopig nog niet veranderen. Wij snappen dat jij je afvraagt: zijn er mogelijkheden om het onderwijs aantrekkelijker te maken en zo meer leerkrachten te werven? Wij geven je wat insights!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in