Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Finance recruitment

Zo blijf je als recruiter succesvol in de snel veranderende financiële wereld! Blijf jij zoeken naar het schaap met de vijf poten of kun je beter je aanpak aanpassen? De ontwikkelingen binnen de financiële branche gaan zo snel dat er ook op recruitment gebied een grote uitdaging ligt. In deze whitepaper vertellen we meer over deze ontwikkelingen, het schaap met de vijf poten en hoe je als recruiter je aanpak aanpast om succesvol te kunnen blijven werven.

De afgelopen jaren heeft YOBZ verschillende financiële bedrijven ondersteund op het gebied van recruitment. Wij hebben de ontwikkelingen van de afgelopen tijd vanuit verschillende hoeken meegemaakt, recruitment strategieën versterkt en vooral veel mensen aangenomen. Vanuit die ervaring delen we graag onze tips!

Download de whitepaper

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in