Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Partner management in de techniek

Veel technische werkgevers zijn voor een groot deel afhankelijk van externe leveranciers. Omdat de technische arbeidsmarkt nu eenmaal heel krap is, is het als technische werkgever al snel aantrekkelijk om één of meerdere bureaus in te schakelen voor de werving van jouw personeel. Hoe zorg je ervoor dat die samenwerking goed verloopt, dat je niet een te hoge fee of omrekenfactor betaalt en dat de kandidaten die je voorgesteld krijgt voldoende aansluiten bij het profiel dat je zoekt? Hoe zorg je ervoor dat jouw verwachtingen worden waargemaakt en je geen tijd en geld verliest?

In deze whitepaper lees je waar je rekening mee moet houden en wat je intern op orde zou moeten hebben voordat je aan zo’n samenwerking begint. Met andere woorden: hoe pas je partnermanagement concreet toe binnen jouw organisatie?

Download de whitepaper

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in