Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Case: Sourcen van winkelpersoneel
Duur opdracht: 6 maanden
Opdrachtgever: Eye Wish

Daniëlla bij Eye Wish

Daniëlle is vanuit het Traineeship NEXZT doorgestroomd naar haar eerste ‘echte’ opdrachtgever; Eye Wish. En de opdracht werd ook al snel verlengd. Een mooie start dus! “Ik vind het een erg leuke opdracht: er is veel afwisseling en het is erg leuk om in de retail branche actief te zijn: je merkt dat kandidaten een hart voor de retail hebben. Ik zit in ieder geval nog een paar maanden goed op mijn plek!”

Resultaten

Aansprekende vacatureteksten

Telefonische intakes

Administratie rondom werven van nieuw personeel

Optimaliseren werken-bij-website

Sourcing

Daniëlla, Interim Talent Sourcer, werkt bij Eye Wish voor de retail-kant. Zij is verantwoordelijk voor het recruitmentproces voor de winkels; de vacatures op de website, telefonische intakes, de aanvraag van contracten en de hele administratieve kant.

Recruitment processen

Toen Daniëlla bij Eye Wish begon, was recruitment nog niet in beton gegoten: er was geen vastgelegd proces. Dat is nu ook nog in ontwikkeling, omdat bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomsten nog extern worden beheerd. En dat is precies één van de dingen die moeten veranderen. Om het proces gestructureerd en overdraagbaar te maken, heeft zij geholpen om een handboek te schrijven. Zo zijn processen inzichtelijk en kunnen nieuwe collega’s makkelijk hun weg vinden.

Werkenbij-site

Verder is Eye-wish bezig met een nieuwe werkenbij-site. Dat project ligt in principe bij de recruitment manager en een andere Interim Recruiter, maar zij denkt hier wel over mee. Voordat zij in het Traineeship startte, heeft zij marketingervaring opgedaan en een website gebouwd. Mooie ervaring om nu toe te kunnen passen bij verschillende opdrachtgevers. 

recruitment bureau yobz
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in