Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Case: Redesign van de organisatie
Duur opdracht: 8 maanden
Opdrachtgever: Rabobank

Deborah bij Rabobank

Mijn opdracht bij de Rabobank begon acht maanden geleden, precies aan de start van een belangrijke Redesign van de organisatie. Eigenlijk een reorganisatie, maar dan positief. Hoewel ik in het begin samen met een collega hieraan werkte, viel zij uit en stond ik er al snel de eerste drie maanden alleen voor.

Resultaten

80% van de sollicitanten waren interne medewerkers

Ontwikkelen van nieuwe functies

Redesing is succesvol afgerond

Redesign

Zo’n Redesign maakt het natuurlijk erg druk. Er kwamen veel rollen te vervallen, maar er werden ook nieuwe functies gemaakt die moesten worden ingevuld. En daar zag ik meteen de kracht van de Rabobank: er solliciteren vooral heel veel interne kandidaten. Er wordt alle ruimte gegeven om door te groeien, te ontwikkelen, en door te stromen. Daardoor zijn zo’n 80% van de sollicitanten al collega.

De Redesign is nu zo goed als afgerond, en ik kijk vooral met trots terug op wat ik in mijn eentje heb klaargespeeld. Maar ik mag nog even door:

inmiddels is mijn opdracht bij de Rabobank al twee keer verlengd. Ze zijn voorlopig dus nog niet van mij af.
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in